Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Непотребно оваа Лоба ќе ја замразам.Рекламата ми ги кине живциве.Кај уште е нерешено у последни 10 секунди и коа ќе ј пуштат рекламата,ми се стемнува.
Мене баш напоротив,ме пали :love:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
EP: Prvenac Izraela, Makedonci ruše redom!

http://www.mondo.rs/s216754/sport/EP-_Prvenac_Izraela_Makedonci_ruse_redom.html

Nastavlja se bajka: Pali i Finci, Makedonija u drugom krugu!

Makedonska reprezentacija nastavlja rapsodiju na Eurobasketu u Litvi. Nakon što su srušili Hrvatsku i Grčku, u četvrtom kolu porazili su i momčad Finske 72-70

Ауфффффффф, ваквите наслови се најдобриот after-ефект... :vozbud:

сите почнуваат да се тресат од нас... :sneaky:

S

Sheldon Cooper

Гостин
¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
\¸....¤ МАКЕДОНИЈА ¤*¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
☻/
.▌
/ \

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ја гледав, не бев дома, ама затоа по воз во последната четвртина имав директен пренос на телефон :)
Во возов тишина се чекаше да се каже шо ќе се направи. И во тие моменти најглупавата работа што може да ти се случи е да падне мрежата. Прво паша на 30 секунди до крај и таман се јавив пак, на 3 секунди до крај пак ми паѓа :) Низ џам ќе го фрлев телефонот :)
Сепак нека ни е честито пласманов, Хрвативе вечер да ги разбијат Босанците и утре можат и службена да ја дадат 30-0 не правиме проблеми :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Чекајте едно прашање само.
Дали на овој народ, дали на вас, дали било на кој му се верува дека ние... кои од секогаш сме биле “мајмуни“ нажалост во спортовите... стигнуваме до таму што ги посрамуваме екипи кои секогаш биле на врвот, и сме сигурни во осмина финале ( небитно на компетицијата) и одиме кон...јасно... МЕДАЛИ!!!
Дали ви се верува?
Сеуште се совземам со ова што ни се случува, и би кажал само дека ова е најдоброто нешто што може да се случи со и во нашава мала земја која по спортот е позната само по казните од официјалите поради местенки!
Браво, легенди наши! Ова е успехот кој ќе се памти цел живот на сите што сме го доживеале!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
само мене ли ми изгледа дека она "царевите" што се додава во насловите на темите изгледа ко да е пишувано од некој првооделенец ? :S
Форумска навика е тоа уште од светското во ракомет што ја започна Ејсид, нема првооделенско неоделенско, keep it going :vozbud:

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Газевме вчера, газевме денес. И пак ќе газиме. Си можеме, ако одржиме исто (па и подобро) темпо.
Честитки репрезентативци, од 7 до 77 сите се гордеат со вас! (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Љољ, какви коментари има по нивнине форуми, значи ќе си каснат од газот некои :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.485
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom