Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 103 9,0%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.144

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
taze sum u metal vodi ushte eksperimentiram ali gore dole si go razvbiv vkusok kolku da svatam sho sakam sho ne.
definitivno dead metal nemozam da slusham !!!
trash najvishe merak mi prai !!!!!!!
Metallica RULZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Вообичеано е за секој што почнува.

da dodadam deka vo mai e planirano promocijata na noviot album, na koj i mojot nov bend ke dade debi svirka.......
zejtin/nihilist dr, bobi/ex corpus voc, dejan/ex embriotomy b i Lou git
Конечно се активира и ти :vozbud: Du hast sehr interesante Manschaft zusammengefьgt.

Молба од мене, за да биде свирката 100% перфектна, собери ги и Нихилист.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
vo prviot line up bea i victim yield i nihilist, no mislam deka nihilist nema da svirat.....no ima vreme pa ke vidime

U

UnholY

Гостин
taze sum u metal vodi ushte eksperimentiram ali gore dole si go razvbiv vkusok kolku da svatam sho sakam sho ne.
definitivno dead metal nemozam da slusham !!!
trash najvishe merak mi prai !!!!!!!
Metallica RULZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Многу нормално и вообичаено, почетник си, меѓутоа со текот на времето вкусот ќе почне да се менува, ќе почнат да те интересираат и други работи затоа што ретко кој се ограничува само на еден правец

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Покрај Панкот , и мене почнаа да ми праат мерак некој треш песници :)

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
:music3: Обожавам!!!Неможам а да не слушам...секое ронче од слободното време го делам со металот...зависи од расположение каков метал слушам...:toe:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Вообичеано е за секој што почнува.

Конечно се активира и ти :vozbud: Du hast sehr interesante Manschaft zusammengefьgt.
znaci ovaka, nie prvata nasa debi svirka ke imame na 9.Maj, neznam uste kade so kogo....taka da za kratko vreme ke objavam se sto treba

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
9.Maj, Club Kastro
ONSLAUGHT
CARNAL FORGE
HOLOCAUST
LAST ACT OF DEFIANCE

za debi svirka odlicen line up, kako gledate go krstivme bendot LAST ACT OF DEFIANCE

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Па обожавам метал ... посебно ги слишам повеке КОРН .. но не само коrn слушам и останати како што се : In Flames , SlipKnot , Metallica ,
засеа ми е хит песничкава на In Flames (Trigger) уф закон е ... :)

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
Многу нормално и вообичаено, почетник си, меѓутоа со текот на времето вкусот ќе почне да се менува, ќе почнат да те интересираат и други работи затоа што ретко кој се ограничува само на еден правец
aleluja !!!!!!!
brat ne ni slusham samo metal. slusham sve od The Beatles preku Reel Big Fish do Maiden :D

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
Mеталика тешко дека го дигна металот до совршенство,има многу подобри бендови од нив! :lol:

да не постоеше металика немаше ни да постојат тие бендови кои викаш дека се боље од металика што нема везе! METALLICA THE BEST, FUCK THE REST!!!!

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
да не постоеше металика немаше ни да постојат тие бендови кои викаш дека се боље од металика што нема везе! METALLICA THE BEST, FUCK THE REST!!!!
pred den dva gledav dokumentarec VH1 produkcija za razvoj i postoenje na metalot.
dokumentarecov e 4 dela od koj posledniot del se vika seek & destroy.
blagodarenie na metallica metolot se krena na noze

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
metallica do metallica albumot bea nesto, i toa go postuvam ali navamu ne. st anger pr bese teska glupost. a i noviot album kolku so cuv nekoi traki so se sirea po net bea baegi zanikade

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
metallica do metallica albumot bea nesto, i toa go postuvam ali navamu ne. st anger pr bese teska glupost. a i noviot album kolku so cuv nekoi traki so se sirea po net bea baegi zanikade

конечно малце разум. Старата металика = ѕверови...после 1991 = шит

И јас ги обожавам металика, али ако некој каже дека и после црниот албум се добри...ондак не знам шо да кажам

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29

И јас ги обожавам металика, али ако некој каже дека и после црниот албум се добри...ондак не знам шо да кажам
А ако некој го каже повторно ова што го кажа сега ти, ќе почнам да јадам луѓе.:uvo:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323

Точно така.
Имаат и по некоја добра песна и во останатите албуми, ама 90% е тешка комерцијала.

Kajgana Shop

На врв Bottom