Crni Bombarder
Shipwrecked
- Член од
- 4 февруари 2008
- Мислења
- 152
- Поени од реакции
- 6
Zar se oni metal?:pos2:Епа би било добро да се почне за некој друг бенд дискусија тогаш, на пример Dream Theater
Zar se oni metal?:pos2:Епа би било добро да се почне за некој друг бенд дискусија тогаш, на пример Dream Theater
Да, и тоа прогресив метал:wink:Zar se oni metal?:pos2:
Не бе, само Диму Боргир се метал, другото све е за никаде.Zar se oni metal?:pos2:
Ne mi bese toa poentata.Tuku kako mozes muzikata na DT da ja nareces metal?Не бе, само Диму Боргир се метал, другото све е за никаде.
Нели?
Онака може да се каже дека е метал, што е ако не е метал?Ne mi bese toa poentata.Tuku kako mozes muzikata na DT da ja nareces metal?
Togas e beden izgovor za metal.Nemam niso protiv bendot ama ne mozam da kazam deka svirat metal.Sekoj so svojata definicija.Онака може да се каже дека е метал, што е ако не е метал?
Не пробувај да измислуваш топла вода. Dream Theater се метал, сакал ти или не. Пред да се осудиш да коментираш, преслушај некој од нивните албуми.Togas e beden izgovor za metal.Nemam niso protiv bendot ama ne mozam da kazam deka svirat metal.Sekoj so svojata definicija.
ок бе брат, ако не се метал, ај ти дефинирај што свират. нека биде бар поштено , да не се караме за џабеTogas e beden izgovor za metal.Nemam niso protiv bendot ama ne mozam da kazam deka svirat metal.Sekoj so svojata definicija.
Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.ок бе брат, ако не се метал, ај ти дефинирај што свират. нека биде бар поштено , да не се караме за џабе