Lyoness

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ова излезе негде 2012 едно другарче ми се јавува ајде да идеме на кафе. Седнуваме и отвара лаптопот и ми вика за ова те викнав да ти презентирам една добра идеја, и ми го презентираше ова гомно.

Па и да се ситиш кој би ти замерил?
Губат пари луѓе, не ми иде да кажам „ти кажав“.

Единствени луѓе што ги дупев и ругав беа идиотите со OneCoin.

На толку замарање со крипто од 2015та, со графички, со мајнери дома, со клаудмајнинг... ме правеа глуп и дека Onecoin е иднината. Живци сум кинел да им објаснам дека е превара, џабе.

Кога рикна на глава им се качив на цело маало.

Губат пари луѓе, не ми иде да кажам „ти кажав“.

Единствени луѓе што ги дупев и ригав беа идиотите со OneCoin.

На толку замарање со крипто од 2015та, со графички, со мајнери дома, со клаудмајнинг... ме правеа глуп и дека Onecoin е иднината. Живци сум кинел да им објаснам дека е превара, џабе.

Кога рикна на глава им се качив на цело маало.
Абе глупавоста се плаќа на еден и друг начин. Твоја човечка должност е да им укажеш дека се глупави и да се обидат да не ја повторат грешката.

Дудуциве 10 секунди после “анегдотата” се засмеаа :pos:
Иии браво бе вика хахах

И сеа утре ке идат овие 10-15 души у Нептун и ќе замараат продавачки дека телевизорот ќе ги чини 7600 евра и треба да ги убиеш со најблиската пегла.

Хахахахахахаххахахаха ОООООЈТ :pos: :pos::pos:

По истата логика, 8 саати спиење во денот пута 10 евра саат, ти се 80 евра на ден, 365 дена по 80 евра ти се 29.000 евра едно дуќанче во Скопјанка каде што можеш да отвориш берберница па легално да ги бричиш луѓето како овој преварантов.

Во меѓувреме ако го пишеш името на овој во search на ФБ, ќе ти искочат следниве резултати:
Screenshot_4.png

И за нај на крај :D

Image (3).jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom