Lycamobile Македонија

Член од
30 јануари 2009
Мислења
494
Поени од реакции
451
Само за инфо за да проверите состојба на Мтел имате две опции *100# или да звоните на корисничка поддршка. Јас не сум воопшто импресиониран ни од мрежата ни од услугата па ќе правам портирање кон друг оператор. Само мало инфо околу портирањето т.е за да биде успешно треба да имате одредена сума на бројот отприлика 260/70 денари.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.816
Поени од реакции
4.261
Само за инфо за да проверите состојба на Мтел имате две опции *100# или да звоните на корисничка поддршка. Јас не сум воопшто импресиониран ни од мрежата ни од услугата па ќе правам портирање кон друг оператор. Само мало инфо околу портирањето т.е за да биде успешно треба да имате одредена сума на бројот отприлика 260/70 денари.
236mkd , treba za portirajne ....
drugo nesto od lyca na mtel.??

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.008
Поени од реакции
1.054
Луѓе, да ве прашам, колку време би било потребно да не префрлат на МТЕЛ, бидејќи активирав нов број на Лајка годинава со пакетот за 200 денари и сега би сакал понатаму за 1600 денари ако можам да активирам годишен пакет?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Луѓе, да ве прашам, колку време би било потребно да не префрлат на МТЕЛ, бидејќи активирав нов број на Лајка годинава со пакетот за 200 денари и сега би сакал понатаму за 1600 денари ако можам да активирам годишен пакет?
Mozes odma iako go imas paketot za mesec dena od 200den da go aktiviras i godisniot samo sto ke se preklopat dvata paketa ovoj mesec.Ili da cekas da ti zavrsi ovoj od 200 pa da go aktirviras toj od 1600den.Nema pravilo koga i kako migriraat broevite.Imam slucaj na portiran broj od A1 skoro na lyca odma go prefrlija na mtel a imam i broevi na lyca uste na start od 2016 seuste se na stara mreza.Daj boze sto pokasno i pobavno da ide ovoj proces za dobro na site.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.008
Поени од реакции
1.054
Mozes odma iako go imas paketot za mesec dena od 200den da go aktiviras i godisniot samo sto ke se preklopat dvata paketa ovoj mesec.Ili da cekas da ti zavrsi ovoj od 200 pa da go aktirviras toj od 1600den.Nema pravilo koga i kako migriraat broevite.Imam slucaj na portiran broj od A1 skoro na lyca odma go prefrlija na mtel a imam i broevi na lyca uste na start od 2016 seuste se na stara mreza.Daj boze sto pokasno i pobavno da ide ovoj proces za dobro na site.
Фала ти за одговорот, чисто прашувам во случај да сакам и сум во можност да активирам годишен пакет на Лајка, а после да го користам и со префрлена мрежа на МТЕЛ. Инаку и интернетот на Лајка е послаб од претходно, на затворен простор е послаб, исто и на отворен простор каде што на А1 припејд е побрз.

Член од
24 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
106
Bi bilo dobro koga nekoij ke se prefrli od Mtel na A1 da spodeli obrazlozi podetalno postapkara , kolku kredit treba da se ima vo Mtel, dali treba da se kupi pripeid karticka vo A1 ili vo salon ke ti dadat itn.. da bideme informirani

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.213
Поени од реакции
7.903
Bi bilo dobro koga nekoij ke se prefrli od Mtel na A1 da spodeli obrazlozi podetalno postapkara , kolku kredit treba da se ima vo Mtel, dali treba da se kupi pripeid karticka vo A1 ili vo salon ke ti dadat itn.. da bideme informirani
Aj zhiti majka pojdi do A1 Shop i prashaj?
Ne sum vo Mk pa che mi naprajsh golema usluga i mene i na site drugi!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.086
Поени од реакции
6.034
Треба да имаш минимум 236 денари кредит за да го префрлиш бројот од МТЕЛ кон друг оператор,тоа се 200 денари плус 18% ДДВ и се доаѓа до таа сума.
Автоматски споено мислење:

А зошто преку апликација кога го активираше не стави директно 1600 денари?

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.008
Поени од реакции
1.054
Треба да имаш минимум 236 денари кредит за да го префрлиш бројот од МТЕЛ кон друг оператор,тоа се 200 денари плус 18% ДДВ и се доаѓа до таа сума.
Автоматски споено мислење:

А зошто преку апликација кога го активираше не стави директно 1600 денари?
Во тобако сити го активирав пакетот директно.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.816
Поени од реакции
4.261
Во тобако сити го активирав пакетот директно.
Vo tobako.super200/12m.?
najavu se na app, od lyca i kupisi super 200 12m, ke nemas ponatamu takov izbor,
dodeka na display e lycamobile,kupis si go ke ti se preklopi nekoj den so 30,dnevniot
bidejki koga ke te prefrlat na mtel, ke nemas sms, a tamu e 2500.12m

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.008
Поени од реакции
1.054
Vo tobako.super200/12m.?
najavu se na app, od lyca i kupisi super 200 12m, ke nemas ponatamu takov izbor,
dodeka na display e lycamobile,kupis si go ke ti se preklopi nekoj den so 30,dnevniot
bidejki koga ke te prefrlat na mtel, ke nemas sms, a tamu e 2500.12m
Јас ви се извинувам, мислам на пакетот Super 200 за еден месец.
Помини утре прашај да не активираат на подолг рок, за еден месец јас си активирам, бидејќи толку имав можност, е сега до кога ќе можи за еден месец за 200 денари незнам.
Незнам за подолг период дали ќе активирам, ништо не знам, ма да имам постојан број од А1, така да овој можи и како привремен број да ми послужи.

Kajgana Shop

На врв Bottom