Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.806
Поени од реакции
4.248
Член од
14 мај 2023
Мислења
78
Поени од реакции
76
Dali si uste na Lyca mreza ili te prefrlija na Mtel?
Сигурно е префрлен на мтел. Инаку и мене ми стигна таа смс и нема некое посебно значење. Мтел Си тера аматерски и ништо не сменија. Проблеми сеуште има, иако според пакетот од лајкамобиле ми следуваат бесплатните смс за жал нема. А велат дека ако те префлат Автоматски на мтел се ќе биде по старо и ќе има бесплатни смс. Денес во една мобилара во Тетово која е партнер на Мтел ми кажаа дека нема веќе бесплатни смс. Сега кој лаже....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Сигурно е префрлен на мтел. Инаку и мене ми стигна таа смс и нема некое посебно значење. Мтел Си тера аматерски и ништо не сменија. Проблеми сеуште има, иако според пакетот од лајкамобиле ми следуваат бесплатните смс за жал нема. А велат дека ако те префлат Автоматски на мтел се ќе биде по старо и ќе има бесплатни смс. Денес во една мобилара во Тетово која е партнер на Мтел ми кажаа дека нема веќе бесплатни смс. Сега кој лаже....
I tie od Mtel kontakt centarot vrska nemaat.Realnosta e taa za zal cim vo praksa nema sms sto i da ti kazat ne vazi.So ogled kolku se agilni tesko i vo idnina nesto da se promeni.

Kajgana Shop

На врв Bottom