Lycamobile Македонија

Член од
24 јуни 2008
Мислења
115
Поени од реакции
62
Evo pred 2 minuti dobiv odgovor od lycamobile vo vrska dali posle nova godina mozno e uste da se koristat paketite od lycamobile

Почитувани,

Ви благодариме на Вашето обраќање кон Лајкамобајл.

Во врска со Вашиот e-mail, би сакале да Ве известиме дека миграцијата на корисниците ќе се врши во фази за да се обезбеди непречена транзиција. Корисниците ќе добијат SMS известување 24 часа пред нивната закажана миграција на мрежата MTEL MK.

Се додека сте поврзани на мрежата на Лајкамобајл може да се активираат постоечките пакети од Лајкамобајл по што ќе може да изберете некоја од услугите МТЕЛ

Исто така за сите прашања од информативен или технички карактер можете да не контактирате во Центарот за грижа на корисници на 1212 и нашите агенти со задоволство ќе Ви помогнат.

За разговор со оператор одберете го јазикот, потоа одберете 1 и 9 и веднаш се поврзувате со оператор.

За дополнителни прашања посетете го нашиот вебсајт www.lycamobile.mk/mk или контактирајте нè во Контакт Центарот на 1212 од Вашиот Lycamobile број или 389791212 од други оператори секој ден освен недела од 9:00 – 18:00 часот.

Со почит,

Тања

Центар за грижа на корисници Lycamobile Macedonia

Член од
8 јули 2022
Мислења
3
Поени од реакции
2
Zdravo . Staviv kredit 200 denari i sakav da go uklucam paketot lajka mobile super200 paket . Ne mozam da go uklucam od android aplikacijata na mobilen , ve zamoluvam site dajte mi kod kako da go uklucam toj paket ?
ako e *137# za validnost na paket , sigurno ima slicno takvo ( slicen kod ) da mozam toj paket lajka mobile super200 da go aktiviram . Ve zamoluvam za pomos , dajte mi kod da go aktiviram toj paket .

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.721
Zdravo . Staviv kredit 200 denari i sakav da go uklucam paketot lajka mobile super200 paket . Ne mozam da go uklucam od android aplikacijata na mobilen , ve zamoluvam site dajte mi kod kako da go uklucam toj paket ?
ako e *137# za validnost na paket , sigurno ima slicno takvo ( slicen kod ) da mozam toj paket lajka mobile super200 da go aktiviram . Ve zamoluvam za pomos , dajte mi kod da go aktiviram toj paket .
*139*5200#

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.964
Грабајте додека има стари цени,ако ви го префрлат бројот оставете им ги трошките на МТЕЛ на тој број колку да биде активен и да не ви го исклучат а на нов број 079 активирајте 12 месеци,на кој му треба нова картичка бесплатно му стојам на располагање затоа што во иднина ќе бидат укинати а вака некој ќе види бенифит од нив а МТЕЛ нека го избричи на суво.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
115
Поени од реакции
62
Lycamobile macedonia vekje so nov webdizajn kako vo evropskite zemji od denes, gi nemat internet paketite vekje lycamobile redizajn na web strana.jpg
Na android aplikaciajta uste gi imat internet paketite

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.763
Ја имам едно прашање ако знае некој да ми го одговори овде, ако не да се јавувам кај нив : Имам активирано 12 месечен пакет од летоска,август од 200 ден месечно (што мене ме фати околу 130 ден затоа што го платив цел унапред).
Дали ќе важи и кога ќе ги преземе Мтел ?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Ја имам едно прашање ако знае некој да ми го одговори овде, ако не да се јавувам кај нив : Имам активирано 12 месечен пакет од летоска,август од 200 ден месечно (што мене ме фати околу 130 ден затоа што го платив цел унапред).
Дали ќе важи и кога ќе ги преземе Мтел ?
Vikaat deka ke vazi mtel taka veli
Автоматски споено мислење:

baj baj lyca i evtinite ponudi, stopiran e sajtot
Ami site za 1 mesec kizne kolku obnovi se napravija i Mtel se ima javeno London i mu vika Stop.

Lycamobile macedonia vekje so nov webdizajn kako vo evropskite zemji od denes, gi nemat internet paketite vekjeПрегледај го приврзокот 438734
Na android aplikaciajta uste gi imat internet paketite
Zavrsi zabavata, na app, uste ako mozi ...

Грабајте додека има стари цени,ако ви го префрлат бројот оставете им ги трошките на МТЕЛ на тој број колку да биде активен и да не ви го исклучат а на нов број 079 активирајте 12 месеци,на кој му треба нова картичка бесплатно му стојам на располагање затоа што во иднина ќе бидат укинати а вака некој ќе види бенифит од нив а МТЕЛ нека го избричи на суво.
Drugar eve zavrsi zabavata ....od app uste ako mozi toa e se...

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.536
Поени од реакции
898
Znachi se dodeka ne dobijam izvestuvanje deka kje me prefrlat mtel na nivna mrezha,kje si ima regular besplatni sms?
Inaku zhivo sranje e shto nema besplatni sms na mtel... ti 2gb pomalku nekako kje pominat,ama bez porakive tehsko..
Najverojatno od mart kje treba da se prefrluvame na vip pripejd,ushte taa opcija ostana onaka najblisku do paketive na lyca

Isto dali nekoj znae kako bi idelo portiranjeto na broj sega po novo?
Jas do sega portirav so skeniran dokument na nivni e-mail i oni si ja vrshea rabotata.
Ова може да пробаш онлине ама најдобро е да одиш на некое место каде може да се направи портирањето (другар портира број пред 1 недела,заврши работа во трафика, онлајн не можеше)

Izgleda komsiive od kaj vucic se pozakoceni od kolku indijcite od London,
kako trgnale neka odi uste posporo ova prefrlajne od lyca na mtel, bar narodot posledna obnova na 12m, da ima po socijalna cena ....
Може намерно ја оставија таа опција отворена

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Ова може да пробаш онлине ама најдобро е да одиш на некое место каде може да се направи портирањето (другар портира број пред 1 недела,заврши работа во трафика, онлајн не можеше)

Може намерно ја оставија таа опција отворена
Mozebi, ama izgleda i toa kee kratko ...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.964
Ајваниве од МТЕЛ оставиле на сајтот само стандардно надополнување за припејд од 100 до 1000 денари додека тие за 1,3,6 и 12 месеци ги повлекле за што и пишував пред неколку дена што ќе направат со Lyca.

Kajgana Shop

На врв Bottom