Konecno,no ! ne naracanata po elektronski pat tuku od - lokalna tobako prodavnica,
kako prvo;1 ne me bendisa toa sto ne mozes nikako da vidis koe brojce go zemas az nekoj mozi ne bitno no za mene E- i kak po slucajnost naletav na onie zlatno brojcina od erata na mobimak 070- 205/ ... 208 ... koj sto se plajkaja po 1200 marki, a mene mise padna epten zlatno brojce zal da tie da ne go koristis-
2;na079 1212, ne znaat kako se isklucuva sekretarkata koja e uzas- ##002# ne funkcionira -pa mi posocija #190# i toa ne raboti- i posle 13 minuti cekajne na linija daja isklucat od kaj niv, ako mozat vika probaj sega-probuvam se na angliski kazuva.haaaa, epten ne profesionalno- i ne stiga sms za propusten povik-
3 ; se registrirav na mojLycamobile; e tamu e se ok, duri ima i detalna smetka kako sto imam na postpaid na vip-
4;sim kartickata e odlicno spakovana i oznacena moze vo sekakov telefon da se stavi-si ja otkinuvas kakva sto ja sakas i teras,
5;raboti i na Vip zaklucen telefon bez problem i na 2/3/4G
6; od start imam do 1.09.2016 5000min,kon Lyca i 5000 sms -bar kolku sto razbrav od myLycamobile-a mozebi i nee taka.... ke nadopolnam kredit imam broevi 2 Lyca vo Avstralija pa da vidam da iskomuniciram so niv,
toa e za pocetok,