- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.763
- Поени од реакции
- 4.181
od kade sto si zemal sim, ima(lo) vauceri za nadopolnuvajne.....Чек малце ако неможе онлајн тогаш како ќе допунуваш кредит до тогаш????
od kade sto si zemal sim, ima(lo) vauceri za nadopolnuvajne.....Чек малце ако неможе онлајн тогаш како ќе допунуваш кредит до тогаш????
poentata e sto ( nema poenta ) morase da ima virtuelen za spojuvajneto na one-vipКоја е поентата на операторов ако е поскап од другите 2?
toa da vistinata e taa- za 399den, border e so 200min, kon +20 drzavi,sto i nee malce toa mu idi 2 den minuta- i + 1 gb net sto imas, no za nacionalno nivo, nema nikakov paket sto moze da e prifatliv,za korisniciteБарем меѓународните повиси се многу поефтини од скоро сите оператори во Македонија
Ти кажале на техничка подршка дека во септември ќе проработи онлајн допуната?toa da vistinata e taa- za 399den, border e so 200min, kon +20 drzavi,sto i nee malce toa mu idi 2 den minuta- i + 1 gb net sto imas, no za nacionalno nivo, nema nikakov paket sto moze da e prifatliv,za korisnicite
yesТи кажале на техничка подршка дека во септември ќе проработи онлајн допуната?
Значи аман. Ми треба сега не за 1 месец Картичката си ја земав во Скопје немав појма дека има ваучери во Штип прашувам ме гледаат бледо везе немаат што е Лика.[DOUBLEPOST=1470845434][/DOUBLEPOST]@ts01 Koja e taa On net zona?Gledam 5000 minuti neznam dali e toa koj cela Makedonija ili samo za Lyca?
samo lyca 5000min i 5000 sms -so sekoe nadopolnuvajne i aktivirajne-Значи аман. Ми треба сега не за 1 месец Картичката си ја земав во Скопје немав појма дека има ваучери во Штип прашувам ме гледаат бледо везе немаат што е Лика.[DOUBLEPOST=1470845434][/DOUBLEPOST]@ts01 Koja e taa On net zona?Gledam 5000 minuti neznam dali e toa koj cela Makedonija ili samo za Lyca?
И мене исто ми дојде денесДенеска ми стигна картичката од Лика од нет порачана. Доставена со Експрес пошта т.е слично нешто на Глобко и сличните
Stigna i kaj mene konecno- gledam od vcera gi promenile paketite- Nacionalni- odnosno gi pojacale internet paketite- no i toa nee toa sto treba da e,no ajde da vidimeДенеска ми стигна картичката од Лика од нет порачана. Доставена со Експрес пошта т.е слично нешто на Глобко и сличните
Да бе и ја сеа приметив. Море мора малку да потсменат ептен беа шајка... Веќе не се толку патетични имаат сега 5% шанса.Stigna i kaj mene konecno- gledam od vcera gi promenile paketite- Nacionalni- odnosno gi pojacale internet paketite- no i toa nee toa sto treba da e,no ajde da vidime
Btw- pa kakvo brojce mi pratile, jas da birav nemase da go odberam bas ova-Stigna i kaj mene konecno- gledam od vcera gi promenile paketite- Nacionalni- odnosno gi pojacale internet paketite- no i toa nee toa sto treba da e,no ajde da vidime