Lycamobile Македонија

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Izgleda taka ja teraat rabotava-a za toa nabrzinka,moraa bidejki im bese nalozeno pa moraa... onevip izgleda imja tera seta rabota a znaeme vip kolku e brz .....no bitno im bese rokot da go fatat 30.6.2016-bidejki ako nego ispolnea toa kzk- ke im napravese problem na vip za spojuvajneto,
no sto e tuka e;da vidime do kade ke tera ovainteresnoto e sto im e nalozeno na onevip 15 godini da ja iznajmuvaat mrezata na MVNO, ako sakaat da rabotat spoeni -tuka e malce zacuduvacka rabotava,..[DOUBLEPOST=1469915464][/DOUBLEPOST]
a za toa sto ne stigaat sim kartickite poracani online od tehnicka podrska mi kazaja deka imale problemi so kompanijata za distribucija i deka posle 1.08. ke imale druga kompanija koja sto Demek ke gi dostavela kartickite na baranata adresa......
И како сега ќе допуниме кредит? Секако тоа не работи. Пишал некој на подршка за тоа? А и ова со картичките глупост којзнае кога ќе дојде таа што ја порачав.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
И како сега ќе допуниме кредит? Секако тоа не работи. Пишал некој на подршка за тоа? А и ова со картичките глупост којзнае кога ќе дојде таа што ја порачав.
Nema nadopolnuvajne izgleda Lycamobile ke cestat po 100ka, za izleguvajneto od eu......haaa

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Konecno,no ! ne naracanata po elektronski pat tuku od - lokalna tobako prodavnica,
kako prvo;1 ne me bendisa toa sto ne mozes nikako da vidis koe brojce go zemas az nekoj mozi ne bitno no za mene E- i kak po slucajnost naletav na onie zlatno brojcina od erata na mobimak 070- 205/ ... 208 ... koj sto se plajkaja po 1200 marki, a mene mise padna epten zlatno brojce zal da tie da ne go koristis-
2;na079 1212, ne znaat kako se isklucuva sekretarkata koja e uzas- ##002# ne funkcionira -pa mi posocija #190# i toa ne raboti- i posle 13 minuti cekajne na linija daja isklucat od kaj niv, ako mozat vika probaj sega-probuvam se na angliski kazuva.haaaa, epten ne profesionalno- i ne stiga sms za propusten povik-
3 ; se registrirav na mojLycamobile; e tamu e se ok, duri ima i detalna smetka kako sto imam na postpaid na vip-
4;sim kartickata e odlicno spakovana i oznacena moze vo sekakov telefon da se stavi-si ja otkinuvas kakva sto ja sakas i teras,
5;raboti i na Vip zaklucen telefon bez problem i na 2/3/4G
6; od start imam do 1.09.2016 5000min,kon Lyca i 5000 sms -bar kolku sto razbrav od myLycamobile-a mozebi i nee taka.... ke nadopolnam kredit imam broevi 2 Lyca vo Avstralija pa da vidam da iskomuniciram so niv,
toa e za pocetok,

Attachments

B

bngj45

Гостин
Konecno,no ! ne naracanata po elektronski pat tuku od - lokalna tobako prodavnica,
kako prvo;1 ne me bendisa toa sto ne mozes nikako da vidis koe brojce go zemas az nekoj mozi ne bitno no za mene E- i kak po slucajnost naletav na onie zlatno brojcina od erata na mobimak 070- 205/ ... 208 ... koj sto se plajkaja po 1200 marki, a mene mise padna epten zlatno brojce zal da tie da ne go koristis-
2;na079 1212, ne znaat kako se isklucuva sekretarkata koja e uzas- ##002# ne funkcionira -pa mi posocija #190# i toa ne raboti- i posle 13 minuti cekajne na linija daja isklucat od kaj niv, ako mozat vika probaj sega-probuvam se na angliski kazuva.haaaa, epten ne profesionalno- i ne stiga sms za propusten povik-
3 ; se registrirav na mojLycamobile; e tamu e se ok, duri ima i detalna smetka kako sto imam na postpaid na vip-
4;sim kartickata e odlicno spakovana i oznacena moze vo sekakov telefon da se stavi-si ja otkinuvas kakva sto ja sakas i teras,
5;raboti i na Vip zaklucen telefon bez problem i na 2/3/4G
6; od start imam do 1.09.2016 5000min,kon Lyca i 5000 sms -bar kolku sto razbrav od myLycamobile-a mozebi i nee taka.... ke nadopolnam kredit imam broevi 2 Lyca vo Avstralija pa da vidam da iskomuniciram so niv,
toa e za pocetok,
4G има на припејд?
99 денари 2 се така? и Имаат ли кредит?

Последно уредено од модератор:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
4G има на припејд?
99 денари 2 се така? и Имаат ли кредит?
Da ednata ima 99den, drugata nema, no jas- ne mozam da nadopolnam kredit -vo prodaznoto mesto gi potrosile site kartici a online seuste ne raboti- pa da pustam nekoj paket so internet da vidam dali raboti... mojot telefon e 4g No nema opcija vo mrezi only Lte ima za 2g/3g, i auto za site,taka da ne sum siguren za 4g-dali ima na Lycamobile

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Da ednata ima 99den, drugata nema, no jas- ne mozam da nadopolnam kredit -vo prodaznoto mesto gi potrosile site kartici a online seuste ne raboti- pa da pustam nekoj paket so internet da vidam dali raboti... mojot telefon e 4g No nema opcija vo mrezi only Lte ima za 2g/3g, i auto za site,taka da ne sum siguren za 4g-dali ima na Lycamobile
Мене ми покажа дека може онлајн пробал другар успеал. Пиши им на фб на нивната страница брзо враќаат да ти проверат зашто нејќе

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Мене ми покажа дека може онлајн пробал другар успеал. Пиши им на фб на нивната страница брзо враќаат да ти проверат зашто нејќе
go aktivirav najmaliot internet samo, kolku da vidam dali e na 4g- ili 3g i ispadna deka e 3g na lte ne saka dase konektira telefonot vo mobile network type stoi HSPA, napraviv speed test i e soliden nema nikakvi restrikcii od vip,kolku sto gledam- no ke bese uste podobro da imase i 4g.....

Attachments

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Drugar samata sim karticka 3Play karticka,odnosno od standard sim se pravi micro-usim i nano sim istata, taa e otsecena ti samo ja otkacuvas toa sto ti treba tebe ,
Тој прави муабет за технологијата не за големината, картичката може да биде стандард, микро или нано, но ако не е usim нема да фаќа 4G.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Тој прави муабет за технологијата не за големината, картичката може да биде стандард, микро или нано, но ако не е usim нема да фаќа 4G.
Pa najverovatno stom ne pisuva ne e- Usim-[DOUBLEPOST=1470347742][/DOUBLEPOST]
eve za proba so 100den, ne saka, vo podrska vikaat deka za nekoj den ke se sredelo,ama koj den e toa izgleda .....kade sto se ** zadolzitelno da se vnesi no nema sto/kade dase vnesi ....

Attachments

Последно уредено:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Lycamobile има побрз 3Г од Випи Оне целживот што сум имал..

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
За тие што сакаат да пробаат картички се продаваат во трафиката кај Гоце студентскиот во Скопје. Денес случајно поминав и најдов си купив.Деновиве ќе испробам.Се надевам дека ќе си го средат системот да можеш кредит да ставаш. Можда некад ќе ми стигне и таа што ја нарачав од нет

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
За тие што сакаат да пробаат картички се продаваат во трафиката кај Гоце студентскиот во Скопје. Денес случајно поминав и најдов си купив.Деновиве ќе испробам.Се надевам дека ќе си го средат системот да можеш кредит да ставаш. Можда некад ќе ми стигне и таа што ја нарачав од нет
Sistemot za on line ke rabotel od septemvri, a pazi ne moze da isklucis voicemail (##002#) ne raboti- nikako od tamu ne znaat kako, NOnekako mi go isklucija sega nisto ne raboti, 1212-nemaat odgovor, ova/ona, ama ova e bez vrska se, ne znam kako mozat da zapocnat so rabota a da ne znaat sto rabotat......Osvem toa sto od Avstralija od Lycamobile mi zvonat besplatno-kon mene ne mora da aloo,alo,,akame po viber, drug benifit ne gledam-

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Sistemot za on line ke rabotel od septemvri, a pazi ne moze da isklucis voicemail (##002#) ne raboti- nikako od tamu ne znaat kako, NOnekako mi go isklucija sega nisto ne raboti, 1212-nemaat odgovor, ova/ona, ama ova e bez vrska se, ne znam kako mozat da zapocnat so rabota a da ne znaat sto rabotat......Osvem toa sto od Avstralija od Lycamobile mi zvonat besplatno-kon mene ne mora da aloo,alo,,akame po viber, drug benifit ne gledam-
Чек малце ако неможе онлајн тогаш како ќе допунуваш кредит до тогаш????

Kajgana Shop

На врв Bottom