Lycamobile Македонија

Член од
24 март 2011
Мислења
188
Поени од реакции
107
пријател кој му заврши пакетот од лајка уште 12 месец 2024 се уште има интернет и повици?а не извршил уплата на пакет,како е можно?мојот пакет заврши на 6 Јануар и на 7 ја извадов сим картичката и не користам лајка односно мТел.Дали има скриени моменти односно податоците што плаќавме со платежни картици да ги злоупотребува мТел?
Prvo dali i na dvajcata vi se prefrleni broevite vo Mtel ili seuste se na lycamobile , kako i da e za sekoj slucaj probaj da se najavis so negoviot i tojot broj na web stranata od lycamobile ke ja vidis sostojbata i mozes tuka da proveris da ne imas socuvano nekoja karticka IMG_20250124_222505.jpg ,

Член од
18 јули 2020
Мислења
73
Поени од реакции
62
Prvo dali i na dvajcata vi se prefrleni broevite vo Mtel ili seuste se na lycamobile , kako i da e za sekoj slucaj probaj da se najavis so negoviot i tojot broj na web stranata od lycamobile ke ja vidis sostojbata i mozes tuka da proveris da ne imas socuvano nekoja kartickaПрегледај го приврзокот 441304,
повторно ја ставив сим картичката на лајка и ја симнав апликацијата.Се логирав со бројот и ОТП код.Покажува 0.01денар и 0-дата,0-текст и 0-смс.Во поставките во савед кардс(зачувани платежни картици)постои една картица која за жал не ми дозволува да ја избришам,покажува не авторизирана операција.Се јавив на 1212 каде се јави некоја Марија од мТел и потврди дека пакетот ми е завршен за што ја замолив да платежната картица ја избрише.Ми одговори дека ќе ме префрли на лајка оператор и чекав едно 8 минуту некој да се јави...без одговор.И не ми е направено автоматско обновување на пакет.Чекам одговор и од другарот како е кај него кој се уште има ит и повици а нема активирано пакет.На телефонот се уште му стои лајкамобил мрежата. NuW1q-Z6.jpg

Член од
8 октомври 2009
Мислења
782
Поени од реакции
387
Моја постара роднина има број на Лајка (и засега уште бројот не е префлен на МТЕЛ).
Нема потреба многу да разговара и воопшто не и треба интернет ни SMSи.
Која е најевтина припејд или постпејд опција и на кој оператор?

Член од
18 јули 2020
Мислења
73
Поени од реакции
62
Моја постара роднина има број на Лајка (и засега уште бројот не е префлен на МТЕЛ).
од лајка се префрлив на А1 гига вајб.300денара 30дена вклучени бесплатни смс и 10гб.интернет и бесплатни повици кон сите мрежи.Ќе користам А1 додека не влезат унгарците.Засега оваа опција на А1 е најдобра со препорака која ја добив тука од форумот.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
телекабел
1737835094030.png
пакетот има или 1гб и 200 мин кон сите мрежи или неограничени разговори без интернет за 300ки месечно и без договор

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.079
Со картичка 1600 денари да плати однапред на Lycamobile и ќе има после 5GB интернет и неограничени разговори сигурно, а СМС ќе и изгаснат ко ќе ја префрлат на МТЕЛ.
Друга најевтина опција - А1 преку мојот А1 апликацијата 10ГБ интернет, неограничено на социјалните мрежи, неограничени разговори и СМС кон сите мрежи.
Трета, Телекабел 1GB интернет и 200 минути кон сите мрежи за 300 денари или неограничени минути кон сите мрежи. Друг пакет на Телекабел е неограничени разговори и 10GB интернет за 500 денари.

Член од
22 јули 2024
Мислења
47
Поени од реакции
31
Со картичка 1600 денари да плати однапред на Lycamobile и ќе има после 5GB интернет и неограничени разговори сигурно, а СМС ќе и изгаснат ко ќе ја префрлат на МТЕЛ.
Друга најевтина опција - А1 преку мојот А1 апликацијата 10ГБ интернет, неограничено на социјалните мрежи, неограничени разговори и СМС кон сите мрежи.
Трета, Телекабел 1GB интернет и 200 минути кон сите мрежи за 300 денари или неограничени минути кон сите мрежи. Друг пакет на Телекабел е неограничени разговори и 10GB интернет за 500 денари.
Ne razbiram kako moze "bez sms" da bide paketov. Ne se naplaka 3den na sms kako na telekabel?

Член од
11 мај 2024
Мислења
78
Поени од реакции
215
Здраво. Дали можам да префрлам број од лајка на а1 за припејд?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.828
Поени од реакции
4.272
Здраво. Дали можам да префрлам број од лајка на а1 за припејд?
1234 prasaj vo a1
Автоматски споено мислење:

Jas ovaj vikend zabelezav deka od lycamobile sim(seuste lycamobile na display)nema nikakva mreza Grcija /nikoja opcija ne vleguva vo igra ni preku app, ni manualno nikoja mreza, ne samo 1 sim tuku site 3,do krajot na noemvri imase preku vodafone unazad 3-4 godini sekogas bar dojdovni sms imase,i imase i mreza
izgleda sega preku mtel/ke bide umreno, probano na site 3 grcki mrezi ...

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.079
I za da primas SMS treba da imas kredit ?
Не, само за да испратиш пораки, бидејќи за жал во припејд пакетите МТЕЛ немаат вклучено СМС пораки.
Додека можете активирајте и користете Лајка, после ко ќе ве префрлат на МТЕЛ, ќе нема да имате вклучени СМС, туку мора кредит па после СМС пораки да се праќаат.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.828
Поени од реакции
4.272
Не, само за да испратиш пораки, бидејќи за жал во припејд пакетите МТЕЛ немаат вклучено СМС пораки.
Додека можете активирајте и користете Лајка, после ко ќе ве префрлат на МТЕЛ, ќе нема да имате вклучени СМС, туку мора кредит па после СМС пораки да се праќаат.
Jas cekam da me prefrlat na Mtel, a imam na pismeno veke spremeno zalba do Aek, vo koja gi imam site long term paketi vo pdf, se sto vklucuvat, potoa i soopstenieto od mTel deka site prevzemeni obvrski od LycaMobile ke gi obezbedi i mtel, sekoj paket do negoviot istek.! pa ke vidime ako saka drzavata da funkcionira Ok, ako ne saka ke razmislime 2 pati sto ponatamu ...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.583
Ако бројот е неактивен некое време, може да го исклучат?
Иначе срање е, мрежа нема на секое, интернет нема, тоа кочи корни. Ама ми требаше уште еден број и башка многу е интересен.

Kajgana Shop

На врв Bottom