Lycamobile Македонија

Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
Добро или јас сум глуп или нит сајт нит апликација работи за да надополниш?
Вчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.

corban83

Corban
Член од
22 јули 2024
Мислења
73
Поени од реакции
51
Вчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.
Drugi na forumov sto imaa kupeno paket poveke od 5gb paket na lyca se spustile na 5 gb ko bile prefrleni na mtel.. ne znam dali ke ti dadat poveke ako se javis vo kontakt centar

Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
Член од
22 октомври 2008
Мислења
26
Поени од реакции
13
Нека е со лесно, денес после полноќ, двата броеви кои ги имам од лајка се префрлија на мтел иако во различен временски период беа активирани. Повици (за сега) нормално но интернет нема. Па сега пребарувам да видам тука по форумов има некој сетинзи или нешто друго. Чисто онака без претходна порака дека за 24 часа ке бидам префрлен и слично. Според пораката префрлен сум на xtraTalk M тарифа со 5 Г интернет и неограничени разговори наредните 6 месеци исто како кај лајка. И само што видов кај нив истиот пакет е 2500 денари.

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.980
Поени од реакции
4.491
Нека е со лесно, денес после полноќ, двата броеви кои ги имам од лајка се префрлија на мтел иако во различен временски период беа активирани. Повици (за сега) нормално но интернет нема. Па сега пребарувам да видам тука по форумов има некој сетинзи или нешто друго. Чисто онака без претходна порака дека за 24 часа ке бидам префрлен и слично. Според пораката префрлен сум на xtraTalk M тарифа со 5 Г интернет и неограничени разговори наредните 6 месеци исто како кај лајка. И само што видов кај нив истиот пакет е 2500 денари.
Bi trebalo po default mtel da ti isprati i apn,postavki koi treba samo da gi prifatis,(restart na gelefonit)ako gi nema vnesuvas manualno ...
spodeli kako ke odi ponatamu

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.079
Поени од реакции
1.140
Bi trebalo po default mtel da ti isprati i apn,postavki koi treba samo da gi prifatis,(restart na gelefonit)ako gi nema vnesuvas manualno ...
spodeli kako ke odi ponatamu
Кажи ми на Xiaomi како се внесува мануелно на Лајка бројот, оти освен автоматски, не можам мануелно да најдам?

Член од
12 јуни 2017
Мислења
400
Поени од реакции
267
Кажи ми на Xiaomi како се внесува мануелно на Лајка бројот, оти освен автоматски, не можам мануелно да најдам?
Settings >Mobile Networks>Па горе кликаш на СИМ 1 или СИМ 2 кај што ти е Лајка бројот па Access point names и креираш ново па ќе го зачуваш.

Член од
24 ноември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
129
Jas seuste sum na lyca, ama i podeseni podatoci preku mtel apn ima mobilen internet.
Vnimavaj za username, password i proxy treba da bide PRAZNO ne popolneto, a ne xxx

Kajgana Shop

На врв Bottom