- Член од
- 17 јануари 2014
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 843
Вчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.Добро или јас сум глуп или нит сајт нит апликација работи за да надополниш?
Вчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.Добро или јас сум глуп или нит сајт нит апликација работи за да надополниш?
Odi na app.Добро или јас сум глуп или нит сајт нит апликација работи за да надополниш?
Drugi na forumov sto imaa kupeno paket poveke od 5gb paket na lyca se spustile na 5 gb ko bile prefrleni na mtel.. ne znam dali ke ti dadat poveke ako se javis vo kontakt centarВчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.
Ke spodelis koga ke te prefrlat na mtel dali ke imas 22gbВчера го активирав и јас годишниот пакет од 4000 ден. преку апликација, така да провери подобро.
Се уште не сум префрлен на Мтел, така да го имам целиот пакет засега.Drugi na forumov sto imaa kupeno paket poveke od 5gb paket na lyca se spustile na 5 gb ko bile prefrleni na mtel.. ne znam dali ke ti dadat poveke ako se javis vo kontakt centar
ВажиKe spodelis koga ke te prefrlat na mtel dali ke imas 22gb
Bi trebalo po default mtel da ti isprati i apn,postavki koi treba samo da gi prifatis,(restart na gelefonit)ako gi nema vnesuvas manualno ...Нека е со лесно, денес после полноќ, двата броеви кои ги имам од лајка се префрлија на мтел иако во различен временски период беа активирани. Повици (за сега) нормално но интернет нема. Па сега пребарувам да видам тука по форумов има некој сетинзи или нешто друго. Чисто онака без претходна порака дека за 24 часа ке бидам префрлен и слично. Според пораката префрлен сум на xtraTalk M тарифа со 5 Г интернет и неограничени разговори наредните 6 месеци исто како кај лајка. И само што видов кај нив истиот пакет е 2500 денари.
Кажи ми на Xiaomi како се внесува мануелно на Лајка бројот, оти освен автоматски, не можам мануелно да најдам?Bi trebalo po default mtel da ti isprati i apn,postavki koi treba samo da gi prifatis,(restart na gelefonit)ako gi nema vnesuvas manualno ...
spodeli kako ke odi ponatamu
Settings >Mobile Networks>Па горе кликаш на СИМ 1 или СИМ 2 кај што ти е Лајка бројот па Access point names и креираш ново па ќе го зачуваш.Кажи ми на Xiaomi како се внесува мануелно на Лајка бројот, оти освен автоматски, не можам мануелно да најдам?
Дали претходно треба да звонам на бројот 15010 за регистрација или нема потреба. Инаку рачно ги внесов поставките и пак немам интернет.Imas na sajtot mtel
Eve mr,bean ti napisal , na site Xiaomi e istoКажи ми на Xiaomi како се внесува мануелно на Лајка бројот, оти освен автоматски, не можам мануелно да најдам?