Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Дали претходно треба да звонам на бројот 15010 за регистрација или нема потреба. Инаку рачно ги внесов поставките и пак немам интернет.
1212 kon mtel te nosi prijavi ....
Автоматски споено мислење:

Nekoj na lajka sto ne e prefrlen da nema internet denes
Kaj mene ima ...

Jas seuste sum na lyca, ama i podeseni podatoci preku mtel apn ima mobilen internet.
Vnimavaj za username, password i proxy treba da bide PRAZNO ne popolneto, a ne xxx
:) не е празно пишува Not set. :)

се јавив одма дигнаа им реков дека се е поставено рачно и дека три пати е рестартиран телефонот ми рекоа дека сум имал грешка. :) повторно го рестартирав немаше и само што направив скриншот за да пратам тука, наеднаш ОП дојде интернетот.

Последно уредено:
:) не е празно пишува Not set. :)

се јавив одма дигнаа им реков дека се е поставено рачно и дека три пати е рестартиран телефонот ми рекоа дека сум имал грешка. :) повторно го рестартирав немаше и само што направив скриншот за да пратам тука, наеднаш ОП дојде интернетот.
Teshko nas i so mtel ,beter od indijcite se...

Zdravo decki.
Aktivoran e godisen paket na lycamobile no koga ke proveram na aplikacijata mi dava deka e aktiven paketot do fevruari. Nigde ne mozam da vidam deka e aktiviran 12 mesecniot paket.

Zdravo decki.
Aktivoran e godisen paket na lycamobile no koga ke proveram na aplikacijata mi dava deka e aktiven paketot do fevruari. Nigde ne mozam da vidam deka e aktiviran 12 mesecniot paket.
tamu kaj sto pisuva imas koj paket go koristis, ako ti si aktiviral denes toa e 360 denovi vkluceno i denesniot den,a toj datum fevruari tie datum koga kese obnovuva bidejki na 30dena se obnovuva

Attachments

• IMG_20250123_084549.jpg
    IMG_20250123_084549.jpg
    127,8 KB · Прегледи: 17
tamu kaj sto pisuva imas koj paket go koristis, ako ti si aktiviral denes toa e 360 denovi vkluceno i denesniot den,a toj datum fevruari tie datum koga kese obnovuva bidejki na 30dena se obnovuva
Moja greska :), 12 mesecen paket mi dava . Zbunuvacki e so datata( godisen paket Super 200 12M no vo poleto na datata dava deka e do fevruari). Fala

Последно уредено:
Zdravo decki.
Дали активираш со картичка годишен пакет или на друг начин, ако може објаснување ?

Дали активираш со картичка годишен пакет или на друг начин, ако може објаснување ?
Denitna karticka preku aplikacijata 12 mesecen paket, so toa sto pod samiot paket 200 12M stoi validen do fevruari 2025, no kako sto gledav na forumov pretpoatavuvam deka toa e vo red.

Последно уредено:
Denitna karticka preku aplikacijata 12 mesecen paket, so toa sto pod samiot paket 200 12M stoi validen do fevruari 2025, no kako sto gledav na forumov pretpoatavuvam deka toa e vo red.
... godini unazad e taka, od oktomvri 2021(otkako se vovedeni long therm paketi)

Еднаш ми ја блокираа дебитната заради Лајка и од тогаш ставам на бензиска кредит.Е сега пробав со 1000ден да активирам некој пакет и успеав 3 месечен но паралено ми се обнови сам основниот пакет 200 и фактички ми дојде дупли пакет.Се откажав од пакетиве и одам месец за месец, многу нестабилни ми се.

пријател кој му заврши пакетот од лајка уште 12 месец 2024 се уште има интернет и повици?а не извршил уплата на пакет,како е можно?мојот пакет заврши на 6 Јануар и на 7 ја извадов сим картичката и не користам лајка односно мТел.Дали има скриени моменти односно податоците што плаќавме со платежни картици да ги злоупотребува мТел?

пријател кој му заврши пакетот од лајка уште 12 месец 2024 се уште има интернет и повици?а не извршил уплата на пакет,како е можно?мојот пакет заврши на 6 Јануар и на 7 ја извадов сим картичката и не користам лајка односно мТел.Дали има скриени моменти односно податоците што плаќавме со платежни картици да ги злоупотребува мТел?
Imas, app imas ussd imas ebanking, ke si proveris kade ti begaat parite(ako begaat)a podatoci od lyca da zloupotrebi mTel 99,99% ne. Nivniot biling sistem nema vrkska so toj od lyca.!

Imas, app imas ussd imas ebanking, ke si proveris kade ti begaat parite(ako begaat)a podatoci od lyca da zloupotrebi mTel 99,99% ne. Nivniot biling sistem nema vrkska so toj od lyca.!
како е можно се уште да користи услуги а пакет нема платено односно поминал рокот од 12 месец?да,нема промени во банкарска сметка за услуги од лајка или мТел..има ли уште некој ваков случај?

како е можно се уште да користи услуги а пакет нема платено односно поминал рокот од 12 месец?да,нема промени во банкарска сметка за услуги од лајка или мТел..има ли уште некој ваков случај?
No comment any more .........
ne mozeme da se razbereme ....jbg.

Нема шанси да истекле 360 дена а тој уште да има интернет и повици,единствено ако има кредит па од тие пари операторот да му наплатува во друг случај е невозможно.Мене кога ми истече овој месец годишниот пакет после 12 на полноќ кога започна нов ден пробав да вртам и не можев да остварам повик а на апликацијата пишуваше дека има 0GB интернет и кај што стои пакетот немаше ништо,приметив дека за тоа што сум вртел МТЕЛ ми земал 0.10 денари од кредитот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom