Abe NE rekov deka nema Mrezha , 2G ima ama so nego ne mozhi Internet!Mozi i baznata da e na beckUp ama deka ke nema voopsto mreza nema logika ke ima 2g na linkovska vrska ne po optika...zvoni so stranska lyca kon Mk lyca tie free
Abe NE rekov deka nema Mrezha , 2G ima ama so nego ne mozhi Internet!Mozi i baznata da e na beckUp ama deka ke nema voopsto mreza nema logika ke ima 2g na linkovska vrska ne po optika...zvoni so stranska lyca kon Mk lyca tie free
Reset na tel, sama ke se vrati mrezata i vo podesuvajne ne 2/3g auto tuku 3g onlyAbe NE rekov deka nema Mrezha , 2G ima ama so nego ne mozhi Internet!
Na A1 ima 3g nee isklucena i kolku sto doznav so kraj na ovaa god,nema da se iskluciДечки тоа 3г-то изгасено е телеком и а1?
На Телеком да.Дечки тоа 3г-то изгасено е телеком и а1?
Ke se obidam kratko-prosireno;Ispadite im se pred se od nadvoresni vlijania iako podolgo vreme imase problem so mrezata pelagonija.Чудно, дал врне грми снег врне Телеком никад нема вакви проблеми. Ама А1… и за нив има.
Автоматски споено мислење:
На Телеком да.
Btw,na lyca ist tel,ist server ista lolacija brzina 60~70 odnosno na pola od toa sto e na a1 -120Ke se obidam kratko-prosireno;Ispadite im se pred se od nadvoresni vlijania iako podolgo vreme imase problem so mrezata pelagonija.
Pred 2 nedeli imase problem poradi grmezi, na a1 im izgorel del od optikata, i nekolku naselbi Prilep nemase nikakvi uslugi,bidejki i baznite osvem bezzicno im se povrzani so istata optika,i pola grad nemase struja poradi ispad na glavna trafostanica,togas brzinata bese 10/5mbps,ama do naredniot den imase povejke vozila od a1, skopje/bitola /prilep i po nodovi menuvaja oprema od optikata, a togas na lyca brzinata bese 0,50~1mbps d/up, povicite si teraa na 2/3g nemase problem
Eve momentalno periferija prilep 100~120 so 50
Kako sto pisavme bidejki si leteci ovde mlad seznajko,ne spodeluvas so sakas samo dali ke mi zeme,4000 a da kazese deka veke imas dr,paket tekoven ke ti kazemve site da pomini tekovniot i da si kliknis da ne se obnovuva toj sto go koristis mesec za mesec....ama ti ...Што е ова?
Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk
Jbg,otprilika taka sprema vremevo : )фишинг )
Parking i jsp,donacii nikogas nema da funkcionira,kodovi od fb,viber,whatsApp,google i slicno stigaat, a Otp koga/kakoКаква е ситуацијата со плаќање паркинг, билет во јсп, безбедносни смс кодови од апликации/страни? Дали го има/функционира?
Ништо не наплаќаат месечно, ја користам 1 година веќе. Јас имам мтокен и си префрлам пари од друга сметка на стопанска и е без пари пошо е интерна комуникација. За на шалтер незнам, немам ставано пари на сметка преку 10 год.Денес бев во Стопанска банка за да добијам поопширни информации во врска со Visa интернет картичката и сега за сега е најлошата опција за плаќање преку интернет бидејки не е ништо поразлична од стандардните односно секој месец ти наплатуваат за пресметка на самата сметка исто како и другите банки но оневозможено е да се дополнува сметката преку банкомат како што има во Комерцијална и НЛБ туку исклучиво на шалтер на кој од денес за секоја уплата на пари на сметката наплатуваат 60 денари што значи и да уплатите 500 денари и 5000 шалтерскиот работник ќе ви наплати 60 денари провизија додека во НЛБ нема такво нешто.
Jas od stopanska seuste cekam odgovor zosto ne stiga otp pri Online plajkajne...samo 1 mail vratija deka se e ok/azurirana se, nema nikakvi problemi nee hakirana se e vo funkcija i vcera pak plajkav a1,OnLine pominuva plajkajneto bez Otp,minatiot mesec morav da se javam da isklucat security 10min, da platam...Денес бев во Стопанска банка за да добијам поопширни информации во врска со Visa интернет картичката и сега за сега е најлошата опција за плаќање преку интернет бидејки не е ништо поразлична од стандардните односно секој месец ти наплатуваат за пресметка на самата сметка исто како и другите банки но оневозможено е да се дополнува сметката преку банкомат како што има во Комерцијална и НЛБ туку исклучиво на шалтер на кој од денес за секоја уплата на пари на сметката наплатуваат 60 денари што значи и да уплатите 500 денари и 5000 шалтерскиот работник ќе ви наплати 60 денари провизија додека во НЛБ нема такво нешто.
Дали има опција на таа трансакциска сметка што би ја отворил во Стопанска да внесам пари без одење на шалтер што ќе ми бидат потребни за интернет пазарување бидејки на банкомат не може а притоа платата да ми продолжи во комерцијална?Ништо не наплаќаат месечно, ја користам 1 година веќе. Јас имам мтокен и си префрлам пари од друга сметка на стопанска и е без пари пошо е интерна комуникација. За на шалтер незнам, немам ставано пари на сметка преку 10 год.
Месечно ми земаат за одржување на сметката (главната сметка не оваа интернет картица) и тоа го плаќав и пред да извадам интернет виза картица