Луто!

• Креатор на темата Креатор на темата Apash
  • Време на започнување Време на започнување

Луто?!

• Обожавам луто!

Гласови: 203 73,0%
  • Мразам луто!

Гласови: 75 27,0%

• Вкупно гласачи
    278
Врело горко црно чоколадо со луто пиперче - изворно; така европјаните го запознале, подоцна некоја швајцарка му ставила шеќер и млеко и нормално, го зафркнала вкусот.

Абе баш ме интересира дали само јас сум фрик или пак има и други луге.

Премногу јадам љуто....од секакви чили сосови на секаква храна па феферони скоро со секој оброк па црн бибер во секоја супа....едноставно неможам без љуто..
Lele i jas isto...Ako ne mi e luto jadenjeto,blutkavo mi e...
Se skoro sto jadam mora da bide luto.Veke ne ni sekavam,site okolu mene ofkaat,se potat, im tecat solzi,a jas si jadammmmmmmmmm.

ух обожавам луто,се давам што полутоа тоа подобро и да Бејко чоколадо со бибер-права ствар најубаво нешто

Леле...еднаш ми го забранија лутово пред 2 години на 1 месец поради тоа што ме носеа на ургентно у 3 сабајле поради тегоби на желудникот.
Мислев дека ке се самоубијам.
После тој 1 месец се убив од луто јадење.:)

охоо..јадам и тоа прилично многу...но можам и без него, иако не е то то

Не јадам многу луто,никако:nenene:но понекогаш сакам така да ми подлутнува.Во последно време многу јадам лут кечап(а порано исклучиво благ)и го ставам скоро врз секое јадење.

Jadam Ama mnogu luto sakam luto poslatko mi e jadenjeto so Luto piperce na Pr.

Ооооо колку сакам лутоооо!!! Пошто пиперки не ми се баш некој омилен зеленчук не јадам некои си феферонки или не знам какви лути пиперки, ама затоа на пример место супа со бибер јас си јадам бибер со супа!:pos2:
А за буковец да не збориме... Сендвич без буковец не ми иде никако. У последно време пројадов тост со буковец.
Иначе кога купувам сендвич во Седмица таму нАли буковецот е оставен во сад слободно да си ставиш колку сакаш и мене нивниот буковец некако не ми лути многу па си ставам по 1-2 полни лажички и ко што секогаш има гужва луѓево почнуваат да ми зјапаат во сендвичот и да ми се чудат :)
Пред некое време купив еден чили зачин и не знам дали е до фирмата што го произведува или до Мексиканците ама ич, ич не лути. Во споредба со нашиов буковец тоа чилито е "мала беба"! :pos2:

Ооооо колку сакам лутоооо!!! Пошто пиперки не ми се баш некој омилен зеленчук не јадам некои си феферонки или не знам какви лути пиперки, ама затоа на пример место супа со бибер јас си јадам бибер со супа!:pos2:
А за буковец да не збориме... Сендвич без буковец не ми иде никако. У последно време пројадов тост со буковец.
Иначе кога купувам сендвич во Седмица таму нАли буковецот е оставен во сад слободно да си ставиш колку сакаш и мене нивниот буковец некако не ми лути многу па си ставам по 1-2 полни лажички и ко што секогаш има гужва луѓево почнуваат да ми зјапаат во сендвичот и да ми се чудат :)
Пред некое време купив еден чили зачин и не знам дали е до фирмата што го произведува или до Мексиканците ама ич, ич не лути. Во споредба со нашиов буковец тоа чилито е "мала беба"! :pos2:

Скроз исто до детаљ...пиперки не јадам, во буковец се давам месо без буковец е..како дете без насмевка..како куќа без кров како птица без гнездо итн. итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom