Луто!

• Креатор на темата Креатор на темата Apash
  • Време на започнување Време на започнување

Луто?!

• Обожавам луто!

Гласови: 203 73,0%
  • Мразам луто!

Гласови: 75 27,0%

• Вкупно гласачи
    278
не јадам неможам ми вире главата од тоа :(

1. Користи македонси јазик, не србизми! :banned:
2. Мразам ЛУТО, не сакам ни малку да има во нешто!

ooooo ne da jadem luto se isturam od jadenje.po pola tegla feferoni na ruchek jadem.i posle eden den proliv imam lele lele.a najmnogu sakam da go pushtam u gaki taka mi e nekako po pikantno.posle gi zimam gakite go isturam prolivot u sholja i si menjaam dolen vesh.Probajte mozda ke pocnete da go praktikuvate i vie

SperminatoR напиша:
ooooo ne da jadem luto se isturam od jadenje.po pola tegla feferoni na ruchek jadem.i posle eden den proliv imam lele lele.a najmnogu sakam da go pushtam u gaki taka mi e nekako po pikantno.posle gi zimam gakite go isturam prolivot u sholja i si menjaam dolen vesh.Probajte mozda ke pocnete da go praktikuvate i vie

хммм......а читам 20 години имаш....:nenene:

предлог... пробај прво со психијатар:smir:

Apash напиша:
хммм......а читам 20 години имаш....:nenene:

предлог... пробај прво со психијатар:smir:

a si slushnal ti za zaebancija pred da preporachash psihijatar?

Луто,луто обожавам. Поготово печени лути црвени пиперчиња везени. Во комбинација со сирење душа дало да се јаде.:3:

И да сакам,не можам да го јадам,боли стомак.Еееее тоа ми е...премногу кафиња и цигарчиња на млади години...А шо би си к'снала некое феферонче....

Обожавам луто, без разлика во каква форма. Некако ми го истакнува вкусот на се` она што во моментот го јадам.

si jadam luto, zavisi od jadenjeto ......... najmnogu ide kebap4inja so kromid i bukavec ili luto piper4e ..... e toa da vidis so jadenje ke bide ( 2 kila kozuvcanka nema da te izgasi )

Off topic
PSYtisfaction напиша:
Не јадам луто.
Еднаш се зезнав, купив онаков лут чили чипс по грешка, и очиве пола саат ми солзеа после тоа.:)
Абе чипс се јаде со уста не со очи:hahi::hahi::hahi::hahi::hahi:
И жити се кој е тој толку лут чипс баш би сакал да го пробам за да се уверам дека е навистина лут.

Bada Bing! напиша:
Лутото е мојата дрога. Да пече, да гори, да ти тече нос. Јееее...

И не заборавај дека мора да почнеш и да се потиш.

Луто сакам доста, само не јадам премногу често и ретко кога јадам ептен луто, за да си го сочувам дигестивниот тракт,за да можам и на стари години на уживам во лутото.

Јадам пикантно да е , ама не да ги одземи лутото другите вкусови , лута салса , чили , буковец , самба олек и црна пипер ми се од по омилените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom