Ловец или плен?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Хм...како мислиш? Не те сфатив баш.:smir:

Па еве да не генерализирам, но најчесто сето убаво звучи додека си ломотиме овде, финта ова финта она јас едно ти друго сите заводници и заведувачки, а кога би се пренело во конкретна ситуација скоро сите настапуваат арогантно (непристапно) и самиот факт дека добиле нечиј интерес ги дига уште толку над сите.
Тоа ме иритира искрено.

На крајот сепак се' си доаѓа спонтанично,или има или нема доволно хемија помеѓу двајцата.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Зависи од расположение, али најчесто сакам да бидам ловец, сакам да бирам. :pipi:

А не си помислила дека „ловците“ можеби го прикриваат сопствениот недостаток од самодоверба со својата агресивност, или да бидам поблага - со иницијативата? Дека се плашат ако останат плен дека можеби никој нема да се реши да ги приулови?
sto e podobro?da pravis rabotite da se slucat?ili pak da cekas rabotite da se slucat?

Sekogas izigravam plen , nezna zbuneta......megjutoa jas sum spremna samo gi krijam kangjite i OP !!! Stanuvam lovec:aplauz:

ja? Јa дефинитивно сум ловец... а сум малку заебан плен :) ... не може секој да ми верува, секогаш :baeh:

обожавам да бидам ловецот поготово на тешки пленови....ама секако сум се нашол во ситуација ја да бидам тој шо го ловат.....така да интересно е и во двете улоги

Sum bila i lovec ama mislam deka definitivno e podobro da si plen bidejki taka mozes da manipuliras so lovecot koj ocajno saka da te dobie:wink:Inaku opcijata lovec ja koristam samo koga toj sho sakam da go ulovam ne me zabelezal dovolno za da posaka on mene da me ulovi.

Sum bila i lovec ama mislam deka definitivno e podobro da si plen bidejki taka mozes da manipuliras so lovecot koj ocajno saka da te dobie:wink:Inaku opcijata lovec ja koristam samo koga toj sho sakam da go ulovam ne me zabelezal dovolno za da posaka on mene da me ulovi.
kako moze da manipuliras so lovecot?

Плен сум јас сепак.... не приоѓам прва, чекам да ми пријдат. Поубаво ми е така, а и немам храброст да бидам јас ловецот, односно таа што ќе ги земе работите во свои раце бидејќи сум многу срамежлива личност....

Кокошка:))) Ви текнува на вицот?:)

А сериозно, сакам да ловам, интересно ми е додека има што да се лови... Во моментот кога пленот ми е во рацете, најчесто сфаќам дека е ист како и сите останати, дека нема ништо возбудливо и интересно во врска со него...
Сум била и плен неколку пати, кога не го имам одбиено ловецот доволно арогантно на прва, или кога тој имал многу нерви да и покрај одбивањето продолжи:)
А на крај, испаѓа дека не е важно како сакаш да испадне сето, кога ќе те остави некој без здив и забораваш на сите тактики и финти и начини;)

jas koga ``lovam `` prasuvam kolku kosta lovot i ako se pogodime em plenot zadovolen em lovecot.

па што знам повеќе ловец јас да бирам а имам доста храброст да му пријдам на машко и некое време да го реметам секако додека не ми светне дека го посакувам и сакам да е со мене

Кога ќе дојде до "лов", уопште не ми е важно дали сум ловец или плен,важно е дека учествувам и дека давам се од себе ловот да заврши со "хепи енд".. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom