Ловци

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_bb
  • Време на започнување Време на започнување
Денес видов една кола на полицајските ловци - Сребрен Голф 4 со затемнети стакла, регистрација SK-ne mi teknuva-LU, пазете се, разбрав и за уште една - црн караван, марка и модел незнам

Денес видов една кола на полицајските ловци - Сребрен Голф 4 со затемнети стакла, регистрација SK-ne mi teknuva-LU, пазете се, разбрав и за уште една - црн караван, марка и модел незнам

Imaat i Polo, Rover ne znam koj model i uste nekolku...

Голф 4 SK-828-LU

Мислењата за автомобилите ви ги префрлив овде, не ви е избришано ништо :)

И ја го видов голфот прееска карши хотел карпош ... кој нема да застане на пешачки искачање Џани од внатре и казнуе :pos2:

Затоа денеска исправни се само околу 30-40% од Крајслерите колку што јас знам :toe:

Pa koga drazavata ne se razbira od koli.Zosto Golf dvojkite se poispravni od krajslerite.Se znae deka americka kola e za 5-6 god posle se frla.Site vo amerika vozat koli po tolku vreme.Namesto Krajslerite da zemaa Golf4 GTI den denes ke bea zdravi.A i ke zashtedea na pari.

da zemea 4 gti isto ke bea iskrseni zatoa sto na ovie goveda ne se dava jaka kola za niv e samo golf 3 dizel obicen i da brcat

нема никакви ознаки на колите...?
зашо знаеме сите какви каубојци има кај нас па секоја 30та кола е со затемнети стакла биле тоа ефтини фолии ил не знам ти што... пошо има кај мвр поминувам скоро секој ден и глеам има таму алтеи со затемнети стакла и остали срања нз ни ја шо..а иначе на тоа паркингот има едно 850 и бело и си стои таму..имаше и еден запленет ваљда арден стронгер ренџ ровер...

da zemea 4 gti isto ke bea iskrseni zatoa sto na ovie goveda ne se dava jaka kola za niv e samo golf 3 dizel obicen i da brcat
Појма немаат.Лада нива ја рикаат.Крајслерите пола зарибани,пола оштетени каросериски.Поло,југо,гољф,тоа е се со некаква маана...И такви луѓе да те казнуваат за сообраќајно,која иронија:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom