Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес видов една кола на полицајските ловци - Сребрен Голф 4 со затемнети стакла, регистрација SK-ne mi teknuva-LU, пазете се, разбрав и за уште една - црн караван, марка и модел незнам
Денес видов една кола на полицајските ловци - Сребрен Голф 4 со затемнети стакла, регистрација SK-ne mi teknuva-LU, пазете се, разбрав и за уште една - црн караван, марка и модел незнам
И шо ловат?![]()
Курви кај МТВ! :pos2:И шо ловат?![]()
Голф 4 SK-828-LU
Затоа денеска исправни се само околу 30-40% од Крајслерите колку што јас знам![]()
И тоа што викашda zemea 4 gti isto ke bea iskrseni zatoa sto na ovie goveda ne se dava jaka kola za niv e samo golf 3 dizel obicen i da brcat
Појма немаат.Лада нива ја рикаат.Крајслерите пола зарибани,пола оштетени каросериски.Поло,југо,гољф,тоа е се со некаква маана...И такви луѓе да те казнуваат за сообраќајно,која иронијаda zemea 4 gti isto ke bea iskrseni zatoa sto na ovie goveda ne se dava jaka kola za niv e samo golf 3 dizel obicen i da brcat