LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
^Па пошо не се знае уште кој е кандидатот, ваљда Сун, мада она и онака сака да си иде или па се сомнева во Соер. :toe:

И да, сите мистерии се расрешија па ми фалеше да знам кој е во собата. Епизодава се јаде со таа на Кејт.

Не знам зошто ви е досадна. Беше една од поинтересните според мене...

- Лок не се знае што се договорил со Видмор.
- Се појави Дезмонд по првата епизода во која го видовме само 30 секунди. Зошто? Останува мистерија.
- Сан и Џин не се заедно.
- Сан е трудна. Од кого?
- Раскошна грУда на Сан. :)

^Па пошо не се знае уште кој е кандидатот, ваљда Сун, мада она и онака сака да си иде или па се сомнева во Соер. :toe:

И да, сите мистерии се расрешија па ми фалеше да знам кој е во собата. Епизодава се јаде со таа на Кејт.
:tapp: Дај не заебавај.

Инаку за сите спојлерџи шо сакат да знат:
Дезмонд ке умри следната епизода,а Саид Илана Видморе Сан и уште некој ке умрат за некоја епизода во подморницата која ке експлодира .

Не беше како предходните не зезајте сега :) Ништо посебно не се случи, ја видовме случката со Саид од друг агол и ништо посебно важно околу Џин и Сан, освен што веројатно Џин е кандидатот.

Инаку мене ми се чини дека МиБ не мора да направи ништо посебно за да си оди од островот освен да собере што повеќе (или сите) кандидати. Како што Бен мораше да собере група луѓе за да ја рекреира ситуацијата, така и МиБ. Нешто кажа дека Кејт му требала за да придобие уште тројца луѓе. Еден е Џек, кои се другите двајца...?

И ме нервира што на Кејт од главен лик и дадоа минијатурна улога во последнава сезона, да се шетка лево десно по островот. Навистина, дијалозите со Џек беа катастрофа, ама за тоа не е крива Кејт туку сценаристите кои не успеале да напишат нешто интересно за неа и да ја вклопат во приказната како што треба.

П.С.
Хуго. Еден е Џек, вториот е Хуго. Третиот?

Соер.

Саид веќе премина на негова страна и не може да се рече дека е кандидат сеуште. Кејт рече дека и треба за друго, после што се случи, се случи. Џин/Сан многу лефтерни ми се. :)

Дезмонд ке умри следната епизода,а Саид Илана Видморе Сан и уште некој ке умрат за некоја епизода во подморницата која ке експлодира .

:pos:

Ваков спојлер имате видено?

A за тие што не сакаат да знаат? Имаш жолт за ова.

Море бан од тема, маaрмун еден.
За разлика од другите епизоди, оваа беше многу досадна. Го видовме Дезмонд, сцената со Саид, Џин, Мартин и пуцаљката од друг агол и ништо повеќе.

Вака, ај од следна епизода до крај нека ги снема Сан, Џин, Кејт, Флок (нека се појави другиот глумец, ѕвер е), нека се врати стариот Лок, па и нека го снема Hugo (ја тупи со коментарите кои треба да се смешни и интересни, а баш форсирани се).
Нека ги снема и Илана, Видмор и останатите фаци кои 5 сезони не ги ни знаевме асално, а сега зимаат време од последните епизоди во серијата.

Ќе имаме крај каков што сакаме. Нека не пробуваат Призон Брејк финти тука, пошто ова не ми личи на крајот што го планирале. Се ми изгледа некако дека ова е алтернативен, склопен крај, кој бил тука ако случајно фановите прерано ја сфателе и хакнеле серијата.
Ете зашто бил Џин во крв, го удриле несакајќи во врата. Абе, хеи, ебете се.

И на крај ако не ги спојат двете "реалности", ќе треба ние фановите да собереме пари и да ја доснимиме LOST како што и доликува.
Ако веќе враќаат ликови, нека бидат тоа Чарли, Бун и физичарот (заборавив како се вика, интересно ха? :)).
Вака не се прават завршни епизоди на серија, во стил на Млади Бунтовници. :nenene::nenene:

Ај па и ти, Бун да го враќале, оној од прва сезона? Meh.
А нели Саид не осеќаше ништо, па ко го испукаа со овие почна да мачи душа. :)

Патем, по автоматизам како Саид треба и Клер да е таква, а глупо е - кај плаче, кај е тажна..

Извор?

Просечна епизода. Приказната на Џин и Сан во ЛА беше безвезе. Најлошата од сите сајдвеј приказни до сега во оваја сезона. Единствено нешто добро беа цицките на Сан (ако некој има скрин, слободно).
Плус, мило ми е што го "вратија" Дезмонд. Лост без Дезмонд ми е ко Милан без Пато - безвезе.

1. Дали ќе имат и Дезмонд центрична епизода во оваја сезона?

Просечна епизода. Приказната на Џин и Сан во ЛА беше безвезе. Најлошата од сите сајдвеј приказни до сега во оваја сезона. Единствено нешто добро беа цицките на Сан (ако некој има скрин, слободно).
Плус, мило ми е што го "вратија" Дезмонд. Лост без Дезмонд ми е ко Милан без Пато - безвезе.

1. Дали ќе имат и Дезмонд центрична епизода во оваја сезона?

Дали Дезмонд е тој што Видмор го крие или можеби е некој друг? Знае некој?:jaj:

Море ова цицка фаќање браво браво :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom