LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
А бе таков е Џек ама претераа со драмата почна на шпанска сапуница да личи. И што ако го скрши огледалот? Друго ќе стават, огледало е да е му се невиди. Секогаш театар...

Башка и дијалозите помеѓу Џек и Кејт отидоа низбрдо, повеќе не ги ни разбирам што зборуваат, без врска колку да се каже нешто да поминат 2-3 минути...

Оваа сезона требаше да трае 10 епизоди максимум.

Aма, ако не беше Џек сите бело - он црно, ќе му ја дадеше пилулата на Саид, односно отровот.

Инаку за едно се согласуваме, Џек и Кејт се тапа. Сојер и Кејт беа супер. :)

Toп епизода пак ме натера онака да одвај да чекам да излези следната епизода . :vozbud:

А бе таков е Џек ама претераа со драмата почна на шпанска сапуница да личи. И што ако го скрши огледалот? Друго ќе стават, огледало е да е му се невиди. Секогаш театар...

Башка и дијалозите помеѓу Џек и Кејт отидоа низбрдо, повеќе не ги ни разбирам што зборуваат, без врска колку да се каже нешто да поминат 2-3 минути...

Оваа сезона требаше да трае 10 епизоди максимум.

Во право си, овие епизоди ми изгледаат некако истрошено...ваљда намерно е тоа. Нема веќе акција толку, сите некако уморни се, полека зборат, влечат муабети...
Мора да се подобри, не смее серија ко Лост баш во последна сезона да стане како Heroes или Prison Break, кога веќе има дефиниран крај и расплет...
Тие серии пропаднаа ради "молзењето" на успехот, а за Lost бар се знаеше кога завршува - нека не ги усеруваат сеа епизодиве.

Интересни...јеа, навистина се, ама не се на ниво. На тоа Lost ниво. :)

Јас гледав преку Atdhe ама доста полош стрим од предходните два, кои ги гледав на некој сајт veetle.com. За ова треба да се инсталира и едно програмче од сајтот предходно, ама сликата е неспоредливо подобра од онаа на atdhe, скоро како да си го симнал од торент.

Сепак, 3-та епизода ja немашe на Veetle, за понатаму незнам.
Досега сите ги имаше на veetle, за последнава незнам пошо не гледав, али сигурно имало.

Aма, ако не беше Џек сите бело - он црно, ќе му ја дадеше пилулата на Саид, односно отровот.

Инаку за едно се согласуваме, Џек и Кејт се тапа. Сојер и Кејт беа супер. :)

Aу нее. Јас баш ги засакав Соер и Џулиет. Нека биде Џек со Кејт.

Џејкоб намерно му рече на Хуго да го викне Џек со него. Патем на крајот на епизодата, Џејкоб рече дека Џек морал да свати за што вреди и дека е способен...

Не ми е јасно само, зошто Џејкоб му се појавува само на Хуго?

Не ми е јасно само, зошто Џејкоб му се појавува само на Хуго?

Дека е глуп. :)

Како што и сам рече: На некој мора да му влезеш во такси да му дадеш до знаење дека е важен и што треба да прави, некој треба да се остави да гледа во океанот малку за сам да сфати.

Шала. :P

Ej a нели Хуго кога му рече на Џек да го следи, овој нејќеше, и Хуго му пренесе нешто од Џејкоб и Џек одма се узбуѓи. Што му рече?

Ej a нели Хуго кога му рече на Џек да го следи, овој нејќеше, и Хуго му пренесе нешто од Џејкоб и Џек одма се узбуѓи. Што му рече?
Му рече - You have got what it takes.
Подоцна кога Џек разговараше со син му кажа дека неговиот татко Кристијан секогаш му велел You don't have what it takes.

Абе како ќе се качат Џек и Флок од карпата нагоре, нели скалата се искина/искрши :icon_lol:

Му рече - You have got what it takes.
Подоцна кога Џек разговараше со син му кажа дека неговиот татко Кристијан секогаш му велел You don't have what it takes.

Абе како ќе се качат Џек и Флок од карпата нагоре, нели скалата се искина/искрши :icon_lol:

Pa ke ima uste edna skala, I Jack ke prasa kako ne ja vidovme porano, a ovoj ke mu odgovori, pa ne ja ni baravte.
Malo razocaruvanje od scenaristite.

Очигледно се без идеја како да ја пополнат сезонава па ја тегнат максимално. Се ова во 10 епизоди ќе го собереше, ако не се и премногу.

Очигледно се без идеја како да ја пополнат сезонава па ја тегнат максимално. Се ова во 10 епизоди ќе го собереше, ако не се и премногу.

Или ќе се деси нешто во последната епизода што ќе не тера да ги изглеаме сите тие моменти пак.
И ќе си речеме "Ај у пичку матер, вака може само LOST!".

Не би очекувал, имам претчуство дека тапа е работава :pos:

Еднаш ги прашаа продуцентите дали во текот на серијата останале без идеја, и добија одговор дека минатиот пат кога останале без идеја, го извадија Бен во таа пустината во Тунис. Самото тоа немало никакво значење, ништо посебно не менува, само морале да пополнат некоја епизода...

Истото го прават и сега, само многу е подосадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom