D-r-ot
од поликлиника
Вечер од 1, а?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сцената со погребот на Лок беше де тажна за мене, де се газев од смеење ко рече Френк дека е ова најчуден погреб кај што присуствувал, едноставно прајслес беше.
Добра епизода, подобра од минатата во секој случај.Флок има слаби точки, се исплаши од детено, кое е, што е, ќе видиме...
Искрено мислам дека креаторите на Лост се подзаборавиле малце. Толку многу ги испомешаа работите што всушност мислам дека и самите не знаат што се дешава во серијата. Не знам која е поентата на нејзино гледање кога се е релативно во главната приказна. Нешто слично е и со серијата Херои. Кога можеа на крај Сајлер да го направат позитивна личност...
What if i was the person who could answer the most important question in the world. Why are you on this Island?
А после тоа му вика на Соер дека островот нема потреба од чување, дека Џејкоб му ја одредувал судбината за ништо и сл. глупости. Или глуп момент, не потценуваат, или го лажи.