Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште неколку епизоди и почнувам 6та сезона.
Дали 6x00 треба да симнувам, наводно некое објаснување односно потсетување за тие што имаа пауза било. Мене ми се уште свежи сеќавањата. Да симнувам или не?![]()
Уште неколку епизоди и почнувам 6та сезона.
Дали 6x00 треба да симнувам, наводно некое објаснување односно потсетување за тие што имаа пауза било. Мене ми се уште свежи сеќавањата. Да симнувам или не?![]()
Подосадна серија не сум видел. Отекоа, они прво планирале доста помалку епизоди, односно првата сезона но кога видоа што народ се попали почнаа да снимаат 304 сезони. Лост за мене се изгубени со почетокот на втората сезона.
Значи незнам колку пати имам пишано: ЛОСТ е проект од 6 сезони, од почеток е планиран како таков. Имав извадено и инфо на времето сега не барам. Само еден член имаше тука кој тврдеше дека биле планирани 4 ама не ми извади никаков податок.
Обично сериите идат на популарност и рејтинг, изгубиш рејтинг те сечат и чао. Линделоф и Кјуз имаа договор со телевизиската куќа, и уште порано гледав едно интевју во кое зборуваа дека им објасниле зошто серијата мора да има 6 сезони. Луѓето прифатиле и им кажале дека без разлика на рејтингот, серијата ќе се тера 6 сезони.
Како таква, мислам дека е уникатен пример, незнам за друга серија која добила вакво одобрување.
Еве една многу добра теорија:
http://theoriesonlost.blogspot.com/2010/02/incident-opened-door-and-desmond-closed.html
Многу интересна теоријаМожам да речам дека оваа според мене е подобра од на IOsonoINTERISTA
Не вервам дека е 100% точна... ама се надевам дека „тајната“ на LOST е нешто слично на оваа теорија
![]()
значи и тој и јас викаме дека хронолошки, прво се случува се што се случува на островот, а кога ќе заврши тоа, се случува она што се случува по LA X, односно слетувањето на авионот.Basically what I am saying, is that to watch this season chronologically, you would watch the entire storyline on the island from beginning to end, then the storyline in L.A. in the Lost Sideways universe from the premiere to the finale.
![]()
Да се надеваме дека стварно ќе добиеме некои одговори![]()