Божино
4815162342
Факани, уште само 1 месец... Заеби херои, флешфорварди и сл. Правото с*ање почнува! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LOST 5 од вторник во 21:45 на А1!
ја гледавме уште лани, ама ај пак
Лани беше четворката - реприза мислам?
На почеток биле планирани само неколку епизоди, кратко шоу, но после првите две-три епизоди, кога се утврдило колкава гледаност и популарност има шоуто почнале да снимаат нови епизодиОд кај ти е информацијава? Јас од почетокот читав дека ќе бидат 6.
Можеби гледаноста не е како на почетокот, но тоа е нормално, не може да се очекува некоја серија подеднакво да биде гледана дури шест сезони, во околу 100 епизоди... Сите серии имале кризи, а LOST својата ја имаше во третата сезона... а дали гледаноста многу опадна може ќе ти каже фактот што LOST во последниве неколку години е најсимнувана серијаДа али нови прашања-без одговори, гледаноста опадна, останаа само тешките гледачи и фанови на Лост. Барем јас така мислам![]()
На почеток биле планирани само неколку епизоди, кратко шоу, но после првите две-три епизоди, кога се утврдило колкава гледаност и популарност има шоуто почнале да снимаат нови епизодиИнаку и јас читав дека ќе има четири сезони, но пред две-три години кажаа дека серијата ќе заврши оваа 2010 година, тогаш ми изгледаше далечна, но еве ја дојде
![]()
Можеби гледаноста не е како на почетокот, но тоа е нормално, не може да се очекува некоја серија подеднакво да биде гледана дури шест сезони, во околу 100 епизоди... Сите серии имале кризи, а LOST својата ја имаше во третата сезона... а дали гледаноста многу опадна може ќе ти каже фактот што LOST во последниве неколку години е најсимнувана серија![]()