- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Мајкл Емерсон (Бен) конечно освои награда за најдобар спореден актер од драма!!!![]()
Па конечно беше да добие, како само си ја глуми улогана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајкл Емерсон (Бен) конечно освои награда за најдобар спореден актер од драма!!!![]()
Изгубени 5та сезона би требало да започне следната недела.Ова го пишува на блогот за Изгубени
После тоа имаше известување дека малкуцка го излажале пошто нема ни реклами ни ништо на а1 :-(
Најдолу на страницата пиши: „Во новата сезона А1 ТВ продолжува со емитување на хит сериите што досега беа обележје на овој канал. Станува збор за мега популарните серии: 24, Greys Anatomy, Desperate Houswifes, Lost, CSI. Ги подготвивме новите сезони од овие серии, уште подобри, повозбудливи и тотално непредвидливи.“
Ја ја изгледав, интересно изгледа. Ќе има нешто да ме држи во прашалници дур почне лост. Само се надевам другите епизоди ќе бидат на висина на првата.flashforward е името кое се заканува на Lost.
Сега ја спуштам првата епизода па ќе ви кажам што како.