Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде јас симнувам па покасно ќе ја гледам.Намерно ги скокнав вашите постови бидејки некои форумџии или нејќат или се праат дека не знаат што значи намената СПОИЛЕР.Elf13 пронајди се во постов!
*angry face
Превод нема сеуште, во последно време нешто каснат од преводи_онлајн.
Ми се допадна епизодава, но не како претходнатаСега промена непарните ќе се полоши од парните епизоди
Бебето сепак испадна дека е Итан. Бен е и во 1977 и во сегашноста. Фарадеј не ми е јасно каде е, што се случи со него? Али ај логиката за Бен зашто е во сегашноста е јасно, ама што е со Сан? Зашто таа не се врати во 1977? За Лок не знам, тој цел е чуден, посебен
. A малку ми е нејасно што од преживеаните само Соер, Џулиет, Џин и тој заборавив како се вика
ги покажуваат во 1977ма, а каде се останатите што останаа на плажата додека се патуваше низ времето. Некои преживеани (кои не беа главни ликови) едноставно ги снема...
едит:
На замунда има еден нов торент за теоријата за патувањето низ времето што се случува на островот, кој сака нека си го симне![]()
На бугарски е ова, ништо не сфатив. Клипов ист ко текстов е?
Изгледав. Не верувам да биди олку сложено, а и во теоријава нема ништо опфатено за античкиот Остров.