LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Јака епизода, многу интересно. Само малку ме нервираат сите овие чудни односи помеѓу главните ликови.

Претходната сезона беше прилично разочарувачка ама ова е супер, феноменално е како ги склопуваат работите. Се на се добра епизода.

Епизодата беше супер,само односот помегу Џек и Соер не е добар..

Ајде јас симнувам па покасно ќе ја гледам.Намерно ги скокнав вашите постови бидејки некои форумџии или нејќат или се праат дека не знаат што значи намената СПОИЛЕР.Elf13 пронајди се во постов!
*angry face

Ајде јас симнувам па покасно ќе ја гледам.Намерно ги скокнав вашите постови бидејки некои форумџии или нејќат или се праат дека не знаат што значи намената СПОИЛЕР.Elf13 пронајди се во постов!
*angry face

Sorry .... won't happen again :kesa:

ЛОЛ, јас мислев две дека ке излезет зш една недела паузираа.. Иначе сега ке ја симнам епизодата.

Превод некој?:toe:

Превод нема сеуште, во последно време нешто каснат од преводи_онлајн.

Ми се допадна епизодава, но не како претходната:) Сега промена непарните ќе се полоши од парните епизоди :) Бебето сепак испадна дека е Итан. Бен е и во 1977 и во сегашноста. Фарадеј не ми е јасно каде е, што се случи со него? Али ај логиката за Бен зашто е во сегашноста е јасно, ама што е со Сан? Зашто таа не се врати во 1977? За Лок не знам, тој цел е чуден, посебен:). A малку ми е нејасно што од преживеаните само Соер, Џулиет, Џин и тој заборавив како се вика:) ги покажуваат во 1977ма, а каде се останатите што останаа на плажата додека се патуваше низ времето. Некои преживеани (кои не беа главни ликови) едноставно ги снема...

едит:
На замунда има еден нов торент за теоријата за патувањето низ времето што се случува на островот, кој сака нека си го симне:)

Добра и динамична епизода.
п.с.мене сеуште ми се поинтересни непарниве епизоди. :)

Превод нема сеуште, во последно време нешто каснат од преводи_онлајн.

Ми се допадна епизодава, но не како претходната:) Сега промена непарните ќе се полоши од парните епизоди :) Бебето сепак испадна дека е Итан. Бен е и во 1977 и во сегашноста. Фарадеј не ми е јасно каде е, што се случи со него? Али ај логиката за Бен зашто е во сегашноста е јасно, ама што е со Сан? Зашто таа не се врати во 1977? За Лок не знам, тој цел е чуден, посебен:). A малку ми е нејасно што од преживеаните само Соер, Џулиет, Џин и тој заборавив како се вика:) ги покажуваат во 1977ма, а каде се останатите што останаа на плажата додека се патуваше низ времето. Некои преживеани (кои не беа главни ликови) едноставно ги снема...

едит:
На замунда има еден нов торент за теоријата за патувањето низ времето што се случува на островот, кој сака нека си го симне:)

Имам Word 2007 :(

На бугарски е ова, ништо не сфатив. Клипов ист ко текстов е?

Изгледав. Не верувам да биди олку сложено, а и во теоријава нема ништо опфатено за античкиот Остров.

Ај ако некој најде превод нека ми пише на пп.. не ми се чека :vozbud: а без превод нејќам да ја гледам :(

На бугарски е ова, ништо не сфатив. Клипов ист ко текстов е?

Изгледав. Не верувам да биди олку сложено, а и во теоријава нема ништо опфатено за античкиот Остров.

Да исто е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom