LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
TpH_Bo_OkO напиша:
Добро, знае ли некој што ќе се деси на крај за да можам веќе да прекинам да ја гледам таа глупава серија?!

:pos::pos: Се` повеќе наликува на neverending story, да не прајме муабет за динамиката на настаните. Можда по 2-3 години некој пак ќе го постави истото прашање.

Да, а до тогаш ќе најдат Супер Кокос Од Вселената Што Свири На Мандолина што сигурно ќе го поврзат со детството на Хуго, МП3 плеер што пушта стриктно реге (мистерија во 8 епизоди без конклузија секако), силиконски имплант што вибрира секој ден во 2 часот и 12 минути наутро (уф 2:12 часот, бројка! конечно! ајде множете таму, делете па да испадне 4,8, 15...) и навидум дефективен апарат за кафе што ја пее чилеанската химна на германски.

Луге ја зедов од 3 сезона 12 епизода и како за малер rar фајлот не мози да се отвори password бара Lost.S03E12.HDTV.XViD-NoTV [eztv].rar вака се вика ако го има некој овој проблем и го има решето ве молам за помош оти ми се гледа епизодава ми треба password :)))

Да погодам. Трета сезона веќе тера и ашлаците уште се на островот?

Да, а до тогаш ќе најдат Супер Кокос Од Вселената Што Свири На Мандолина што сигурно ќе го поврзат со детството на Хуго, МП3 плеер што пушта стриктно реге (мистерија во 8 епизоди без конклузија секако), силиконски имплант што вибрира секој ден во 2 часот и 12 минути наутро (уф 2:12 часот, бројка! конечно! ајде множете таму, делете па да испадне 4,8, 15...) и навидум дефективен апарат за кафе што ја пее чилеанската химна на германски.
Се зафркаваш? :):):) Стварно вака ќе е? :)

divjak напиша:
Луге ја зедов од 3 сезона 12 епизода и како за малер rar фајлот не мози да се отвори password бара Lost.S03E12.HDTV.XViD-NoTV [eztv].rar вака се вика ако го има некој овој проблем и го има решето ве молам за помош оти ми се гледа епизодава ми треба password :)))
А мислиш дека некој од форумов го има направено rar-от, па да го знае пасвордот? Барај од таму од каде што си го спуштил.

П.С. Bada бе, не им кажувај на луѓето однапред што ќе се случи, после нема да им е интересно!

outcast напиша:
А мислиш дека некој од форумов го има направено rar-от, па да го знае пасвордот? Барај од таму од каде што си го спуштил.

П.С. Bada бе, не им кажувај на луѓето однапред што ќе се случи, после нема да им е интересно!

LOL ме изнасмеа очекував да не го има некој земено истиот rar file како што се зезнав јас и да го има најдено password што го барам јас, ако мозев јас ке го најдев ама тешко оди тоа затоа овде барам помош

divjak напиша:

12 epizoda od 3 sezona uste ne e iskocena. Si downlodiral fake file.

angelce1 напиша:

Точно е тоа. И ако одиш спрема упатството за распакување ќе ти се насели некоја штеточина на компјутер.

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Абе тој што мисли да преведува нека си симне англиски превод и директно нека го преведе од таму, да не се замарате со адаптација

Српско хрватски преводи има ажурно за сите нови епизоди од сите атрактивни серии што идат моментално во светот. Ако сте малку постара генерација одите на http://www.prijevodi-online.org/ и побарајте.

закон филмче е умее да те остави во неизвесност

angelce1 напиша:

Фала за информациите да не знаете кога официјално ќе се прикази 12 епизода

Димитар напиша:
Кај нас четврток во 4 утрото! По пп може да ви пратам фајл четврток кон 9-10
мислиш линк :interesno:
Инаку....јас од торенти ја вадам пред да одам на школо околу 7 ипол саат на сабајле :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom