LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
На tv.com ги имаш сите епизоди (излезени и не излезени), а да имап и траилери од неизлезените епизоди па ако сакаш види ако не...

Разгледував слики од лост,и ја видов оваа...не ви личи лили(кејт) на каролина?Мислам онака не личи ама зборувам само за сликава,не знам за вас ама мене ми личи :jaj:

Attachments

• elilly_dmonaghan_la.jpg
    elilly_dmonaghan_la.jpg
    28,9 KB · Прегледи: 58
СпаЈдеР напиша:
Разгледував слики од лост,и ја видов оваа...не ви личи лили(кејт) на каролина?Мислам онака не личи ама зборувам само за сликава,не знам за вас ама мене ми личи :jaj:
Да ти кажам и мене ми личи :helou:

Денес ке глеам па шо сака нека бидеto e to

СпаЈдеР напиша:

Стварно личи на оваа слика :).

Aуууу...епизодава :jaj:

Како само заврши...дали тоа беше стварно Џек?Нели тие беа на другиот остров или го препловиа..ама јас такво нешто не видов?Или можеби ги клонират луѓето за да другите ако ги видат да мислат дека таму ги третираат добро....чудна работа,кој ќе чека до следната недела за нова епизода
bh.gif

:pos: bjezi bre, kakvo kloniranje. Sta mislis, da su preko noci napravili 35 godina starog Jack klona?
:pos: Kako sam se smijo, kad sam vide Claire sa crnom kosom. A decki, kad sam vam ja vec reko, da su Jack i Claire brat i sestra. Inace mi je jako zao, jer Charlie jos nije spasen. Steta je i jer nista nisu pokazali Hurley-a. A i neznamo jos, sta ce biti sa tim golubom. Medjutim i Locke nas je iznenadijo. Sta on krije? I kako brzo je sredio, da onaj covjek sa jednim okom nije imao sanse, da kaze nesto o njemu. I zasto je ukrao C4 i zasto je unistio onaj bunker?
I zasto se ova epizoda zove par avion? Mozda zbog ptice i "vazdusnom" postom? Nesto sam gledao i o sledecoj epizodi, The Man from Tallahassee... hmm. Na youtube nesto kaze...Misli da ce ovo biti jedna najjacih epizoda. Videjti cemo, kako je Locke postao invalid i tako. Medjutim, malo off topic, dali ste vidjeli, da Viacom tuži Google i Youtube za 1.000.000.000$. Jer ima, kazeju oni, vise od 160.000 nelegalnih videa na youtube... haha

Deswaldos напиша:
:pos: bjezi bre, kakvo kloniranje. Sta mislis, da su preko noci napravili 35 godina starog Jack klona?
:pos: Kako sam se smijo, kad sam vide Claire sa crnom kosom. A decki, kad sam vam ja vec reko, da su Jack i Claire brat i sestra. Inace mi je jako zao, jer Charlie jos nije spasen. Steta je i jer nista nisu pokazali Hurley-a. A i neznamo jos, sta ce biti sa tim golubom. Medjutim i Locke nas je iznenadijo. Sta on krije? I kako brzo je sredio, da onaj covjek sa jednim okom nije imao sanse, da kaze nesto o njemu. I zasto je ukrao C4 i zasto je unistio onaj bunker?
I zasto se ova epizoda zove par avion? Mozda zbog ptice i "vazdusnom" postom? Nesto sam gledao i o sledecoj epizodi, The Man from Tallahassee... hmm. Na youtube nesto kaze... Medjutim, malo off topic, dali ste vidjeli, da Viacom tuži Google i Youtube za 1.000.000.000$. Jer ima, kazeju oni, vise od 160.000 nelegalnih videa na youtube... haha
Не треба ти да се смееш,јас би требало да се смеам
Ти очекуваш нешто да има врска со реалноста во sci-fi филм?:pos: :pos:

Самите продуценти рекоа дека зборот „клонирање” никогаш нема да биде слушнат во ЛОСТ. Спајдер, изгледа дека не си забележал добро ама Jack го напушти малиот остров и тој Jack што го виде ти беше вистинскиот. Во следната епизода ке видиме како Locke си ги изгубил нозете. Исто така читав и дека Locke ќе направи договор со Ben за да му ѓи каже тајните на островот. Ке биде ЈАКА епизода.

Едитирано!

Charlie не учествувал во последната епизода во LOST и најавено е од продуцентите дека нема да учествува во 4тата сезона, така да Charlie сигурно умира.

Ma jok, ali ako bi malo gleda Lost, video bi, da ljudima opereju mozag, kao su onom decku, a ne da jih kloniraju. Samo malo pomisli. U lost vise je realnosti, nego izgleda na prvi pogled!!

A kazi mi bada bing! sta ti to znaci crazy serbs again?
Ako mislis na mene, nisam Srbin.
Dabogda ti komšija Srbin!

marko91 напиша:
Самите продуценти рекоа дека зборот „клонирање“ никогаш нема да биде слушнат во ЛОСТ. Спајдер, изгледа бе си забележал добро ама Jack го напушти малиот остров и тој Jack што го виде ти беше вистинскиот. Во следната епизода ке видиме како Locke си ги изгубил нозете. Исто така читав и дека Locke ќе направи договор со Ben за да му ѓи каже тајните на островот. Ке биде ЈАКА епизода.

Pa naravno da ce Umreti, jer ce mu jednom dojaditi da bezi od smrti.
A to, da cemo saznati, kako Locke izgubi noge, sam vec ja reko, ipak bolje da se cuje vise puta?

Deswaldos напиша:
Ma jok, ali ako bi malo gleda Lost, video bi, da ljudima opereju mozag, kao su onom decku, a ne da jih kloniraju. Samo malo pomisli. U lost vise je realnosti, nego izgleda na prvi pogled!!

A kazi mi bada bing! sta ti to znaci crazy serbs again?
Ako mislis na mene, nisam Srbin.
Dabogda ti komšija Srbin!
На први поглед???Реалност?Кажи ми што гледаш реално,луѓе се,исто ко нас,ќе одевме и ние таму и ќе се справувавме да преживееме,друго нема ништо реално,како може сите 48 да се некако поврзани,како може да паднат баш на остров каде што има уште две групи на луѓе одностно баш дарма инишатив како и уште некои си ди адрс меѓу кои има некои што живееле цел живот на островот?:tapp:Дали ти е реално да преживеат дури 50 патници кога ќе падне авионот?Или да има такво нешто што го виде еко тоа црното ко воздух,или на братот на еко авионот па на истиот остров да падне,па и оваа опсесивност со бројките која нема никаква врска со вистинскиот живот,па и комбето......во изгубени има многу помалку реалност од колку што луѓето би сакале да има :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom