LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Dobro aj sve je cudno, ali ipak mislim da nikako nije bio kloniran taj Jack, nego da su mozda oprali mozag, ili da samo glumi...

sega ja izgledav epizodava i tapa mi bese nekako, neznam zasho, osven momentot na kraj vo community-to na the others

spider, nauci sto e kloniranje pa posle debatiraj

se poveke i poveke me razocaruva lost, epten go tupat

абе тоа е само серија...шо се замарате со бројки ..и да имаат некое значење нема ништо да се менува во вашите животи!!!
и преку курот веке од вакви коментари не ми се гледа серијата!

Tako je. I ja gledam, ljudi piseju jedan post, i za 2 minute jos jedan, kao da ne mozeju onog prvog da popraviju. Bez veze smo napravili 27 stranica, moglo bi pola manje. Ali ova nova epizoda bila je epten dobra. I vidi samo Locke, unistit ce sve baze na ostrovu :pos: Unistijo je vec 2, a i sa sobom je ponjeo vise "dinamita.
I kazite mi, kako ce je jedan mali listič i čačklaica zakačena na nogi galeba preci okean? Sta ce biti, kad ptica pristane u moru, i okvasi papir!! HALO! I Desmond je oped vidjeo boducnost i znao bas koju pticu trebaju da odabereju. I zar nije ona zica na galebovi nogi bila ista kao ona zica na C4 kojeg je imao Locke (to sam procitao i proverio)...

Ovaj ostrovov kaj so se padnati go nema na radar(karta kako sakate) svakate i koga ke dojde toa ispraznuvanje na magnetot ke go najdat e toa e cela poenta

Димитар напиша:
Кај нас четврток во 4 утрото! По пп може да ви пратам фајл четврток кон 9-10
Aj i mene pratimi go ziti se nego ovaj so vika toa rar kade go barase be na toorent FINDER????Toa i jas go zedov i svativ deka e mameno sredna navecer na SKY izleguva s03e12

p.s. nemislev da flooadiram taka slucajno gi napisav sry :( ako moze da mi gi spoi nekoj ok

Evo torrent od 12. epizode dobite preko msn od mene, nemogu ga staviti ovde. Ja sam vec seeder,tako da ce biti download malo brzi.
I ako imate jos nekih problema, samo me pitajte na msn. Imat cu uvjek nove torrente za Lost...

нема некоја голема реалност али те остава во неизвесност

Да ви кажам ако гледате LOST нема да почуствувате нереалност ама земете раскажете што се случува во LOST на некој другар и почнете да објаснувате за тоа црната магла, Дезмонд се врати назад во времето и други работи што се нереални и ќе видите дека они ке ви кажат: „Што ти е бе... да не си луд... и викаш дека ова е реално?“

Deswaldos напиша:
... I vidi samo Locke, unistit ce sve baze na ostrovu :pos: Unistijo je vec 2, a i sa sobom je ponjeo vise "dinamita.

Јас мислам дека John верува дека островот е „лековит“ и дека ако ги уништи сите Dharma бази дека никогаш никој нема да ги спаси, и никогаш нема да заминат од островот и со тоа John засекогаш ќе остани подвижен.

Deswaldos напиша:
I kazite mi, kako ce je jedan mali listič i čačklaica zakačena na nogi galeba preci okean? Sta ce biti, kad ptica pristane u moru, i okvasi papir!! HALO!...

И јас го помислив то. :)

Инаку најдобра епизода до сега од 3тата сезона.

abe sto bese toa vcera so kler? kako i se vrcase toa secavanje, ona bila prethodno na otrovov? nisto ne sfativ, ne gi gledam po red epizodive pa moze zatoa :)

абе до која епизода стигнаа ови дека гледам некои се јавуваат на интернет глупости месано од разлицни епизоди дали од 6тата епизода од 3та серија е продолзено или тоа сто е на интернет издадено е чисто срање

Pirat до 3х12 е стигнато

Гледав промо од 13ка
[media]http://www.youtube.com/watch?v=77juWQrJs4g&NR[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nUv6JVXRuIc&NR[/media]

Џон Лок д`ѕвер! :)

А Џек што сакаше бе.... тој ја фати Кејт.... WHAT?

ке ми дајт некој линк преку пп...
ај димо ти ако сакаш прати ми линк на пп пошо мсн-ов нешто не ми работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom