outcast
login: failed!
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 424
- Поени од реакции
- 8
TpH_Bo_OkO напиша:Добро, знае ли некој што ќе се деси на крај за да можам веќе да прекинам да ја гледам таа глупава серија?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TpH_Bo_OkO напиша:Добро, знае ли некој што ќе се деси на крај за да можам веќе да прекинам да ја гледам таа глупава серија?!
Се зафркаваш?Да, а до тогаш ќе најдат Супер Кокос Од Вселената Што Свири На Мандолина што сигурно ќе го поврзат со детството на Хуго, МП3 плеер што пушта стриктно реге (мистерија во 8 епизоди без конклузија секако), силиконски имплант што вибрира секој ден во 2 часот и 12 минути наутро (уф 2:12 часот, бројка! конечно! ајде множете таму, делете па да испадне 4,8, 15...) и навидум дефективен апарат за кафе што ја пее чилеанската химна на германски.
А мислиш дека некој од форумов го има направено rar-от, па да го знае пасвордот? Барај од таму од каде што си го спуштил.divjak напиша:Луге ја зедов од 3 сезона 12 епизода и како за малер rar фајлот не мози да се отвори password бара Lost.S03E12.HDTV.XViD-NoTV [eztv].rar вака се вика ако го има некој овој проблем и го има решето ве молам за помош оти ми се гледа епизодава ми треба password))
outcast напиша:А мислиш дека некој од форумов го има направено rar-от, па да го знае пасвордот? Барај од таму од каде што си го спуштил.
П.С. Bada бе, не им кажувај на луѓето однапред што ќе се случи, после нема да им е интересно!
divjak напиша:Луге ја зедов од 3 сезона 12 епизода и како за малер rar фајлот не мози да се отвори password бара Lost.S03E12.HDTV.XViD-NoTV [eztv].rar вака се вика ако го има некој овој проблем и го има решето ве молам за помош оти ми се гледа епизодава ми треба password))
angelce1 напиша:12 epizoda od 3 sezona uste ne e iskocena. Si downlodiral fake file.
-=}{VLATCHE}{=- напиша:Абе тој што мисли да преведува нека си симне англиски превод и директно нека го преведе од таму, да не се замарате со адаптација
angelce1 напиша:12 epizoda od 3 sezona uste ne e iskocena. Si downlodiral fake file.
мислиш линк :interesno:Димитар напиша:Кај нас четврток во 4 утрото! По пп може да ви пратам фајл четврток кон 9-10
прати ми мене пп.Димитар напиша:Кај нас четврток во 4 утрото! По пп може да ви пратам фајл четврток кон 9-10