Колку шо гледам оваа серија имала само 1 сезона, знали или немала гледаност или пак немала буџетhttp://en.wikipedia.org/wiki/Twin_Peaks
Оваа како заврши? Ич не ми текнува.
Тоа не е така со Lost. Веќе има потпишан договор меѓу продуцентите и телевизиската куќа. Значи се се знае што ќе се случи до крајот, како ќе се одвиват настаните и сл... Само не се знае по колку епизоди ќе имаат сезоните, заради штрајкот на сценаристите, кој траеше долго, но за среќа заврши пред некој ден. Сезоните од 4-6 требаше да имаат по 16 епизоди, но за 4. сезона сега за сега се снимени само 8 епизоди. Сега не се знае дали ќе остани 4. сезона само со 8 епизоди, а останатите ќе ги префрлат во 5та и 6та, или пак сега ќе ги доснимат ( не ми се верва, зошто мислам дека немаат доволно време ).Wikipedia напиша:...first broadcast on April 8, 1990 and last broadcast on June 10, 1991...
Извини ти дали си ја гледал 6-тата сезона на 24???Или викаш дека е досадна заради првата сезона која оди на А1???Досадни серии како 24 и Smallville начукаа по 6-7 сезони без да ги укинат.
И јас истото го помислив кога прв пат ја забележав рефлексијата. И уште го мислам истото: 100% е некоја трага.... Од официјалните промоции за 4та сезона...
Погледнете ја рефлексијата на дрвата во водата. Трага или?
Теоријата му е чудна и сложена, но да ја прикажам па ако некој не го мрзи да чита бар едно 30% од ова па да каже некаков коментар
На кратко според него, лост е игра во која има 6 левели,од кои првиот трае 42, вториот 23, третиот 16, четвртиот 15, петтиот 8 и шестиот 3(4) дена. На почетокот од секој левел секој карактер игра една иста улога, а карактерите кои три пати биле спомнати како шега(joke) или непотребни(useless) умираат.(секоја сезона не претставува секој левел!(според него четвртиот левел некаде во средина на трета сезона почиње) Има фактори кои укажуваат на завршување на секој левел а во меѓувреме карактерите спомнуваат до кој ден се стигнати. Освен ова тие во секоја сезона треба да се најдат бар еднаш сите во good role, а во колку повеќе добри улоги се наоѓаат добиваат повеќе поени(во играта). А ако имаш повеќе поени во играта добиваш нешто плус. Искрено ме мрзеше све да читам бидејќи и се е толку опширно прикажано. Ама дали е точно.... only god can tell.
Инаку би сакал теоријава да биде точна. Од све што имам препрочитано.... ова ми изгледа најдобро сега за сега
Moже да е и само најава дека не се одвива дејството веќе само на островот,ама може да е и трагаИ јас истото го помислив кога прв пат ја забележав рефлексијата. И уште го мислам истото: 100% е некоја трага.
Не е таа, таа е првата:smir:http://quicksilverscreen.com/watch?video=27598
Evo, CONFIRMED DEAD