LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Brate, nekoliko sam jih i ja vec pratio pre nekoliko posta... Malo citaj za nazad, i fala :pos:

Со извинење, серијава глупа ми е до даске. Се дешаваат куп нелогичности, бла бла бла филмов, се плеткаат не знам кој со кој, и на крај ќе испадне во лудница се сите.
Со цела почит модераторе ама заради тие нелогичности и е интересна серијава.

ah sry Des, ama navistina stanala nekonkretna temava pa ako ne za drugo da gi vratime na p[raviot pat.. po se izgleda deka za sekoja misterija ke si ima nekoe naucno objasnuvanje sto drzi barem vo denesnava oficijalna naucna teorija, vprocem taka i izjavija producentite na nekolkupati.

Ako nekomu mu se dopagja tuka sme site sto ja pratime.. ako nekoj ne mu se dopagja neka gleda umetnicki balet li sto ja znam.. sepak temava e tuka za fanovite za LOST i mislam deka ne e fer nekoj da im ja rasipuva zabavata kioj i da e :) po gjavolite prviot pat gi gledav trite sezoni bez prestan maltene cela nedela ponenaspan ne sum bil nikogas na rabota koga odev.. i toa so merak si gi iznagledav i sega nekoj ke ni popuva kolku u stvari nie sme bile glupi sto sme gi gledale bidejki ete nekomu ne mu go zadrzale vnimanieto... navistina ne e fer :)
Ajde uste necel mesec do premierata na Sky (8 fev mislam bese) pa ke imame sto da si preraskazuvame :)

Со цела почит модераторе ама заради тие нелогичности и е интересна серијава.

За нелогичности не е проблем, гледај парламент, барем ќе се смееш понекогаш. Серијава е глупа и бесцелна.

За нелогичности не е проблем, гледај парламент, барем ќе се смееш понекогаш. Серијава е глупа и бесцелна.

Како тоа бесцелна кога сеуште не е завршена?

А глупа во која смисла?

ОК,за вкусовите не се расправа.:helou:

Добро бе, прво како не ве нервира да коментирате за нешто што мислите дека е идиотско, второ серијата ако пропуштиш пола епизода се губиш понатака нема смисла тоа што го гледаш.
Вие ќе видите две епизоди и три најави и не ви е јасна серијава нема смисла па нема смисла нормално.

Во секоја смисла. На пуст остров се бркаат бегаат од нешо шо знам јас, па нештото ќе го снема наеднаш и слично. Идиотска ствар.

А во матрикс агентите коа го бркаа Нео во 1от исто беа идиотска ствар?

Бам бам бам акција и оп ќе ги снема...идиоти едни :pos:

Затоа и не го глеав Матрикс. Мразам идиотски работи, затоа.

Затоа и не го глеав Матрикс. Мразам идиотски работи, затоа.

Добро ај ја да идам сеа во сите филмови(теми) што не ми се свигаат и да пишувам, вака како твоите 3-4поста тука...или пак да идам во сите фан клубови и ршум да напраам...бива?
Епа ако не, едноставно избегнувајте ја темава...

Ај сеа ке ви почне забранета љубав...зафатени ке бидете.

Добро ај ја да идам сеа во сите филмови(теми) што не ми се свигаат и да пишувам, вака како твоите 3-4поста тука...или пак да идам во сите фан клубови и ршум да напраам...бива?
Епа ако не, едноставно избегнувајте ја темава...

Ај сеа ке ви почне забранета љубав...зафатени ке бидете.
Во 5 епизоди ништо не се дешава, или едната ќе заврши со мистериозен крај, во наредните 10 за тој крај што завршија не се ни споменува нештото.

Ddime, има некое правило што ме спречува да пишувам дека не ја сакам Лост?
А во фан клуб има правило такво: без провоцирање. ;)
Така да, немој многу да ми попуваш што и каде да постирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom