Deswaldos
Bob's your uncle!
Brate, nekoliko sam jih i ja vec pratio pre nekoliko posta... Malo citaj za nazad, i fala 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со цела почит модераторе ама заради тие нелогичности и е интересна серијава.Со извинење, серијава глупа ми е до даске. Се дешаваат куп нелогичности, бла бла бла филмов, се плеткаат не знам кој со кој, и на крај ќе испадне во лудница се сите.
Со цела почит модераторе ама заради тие нелогичности и е интересна серијава.
За нелогичности не е проблем, гледај парламент, барем ќе се смееш понекогаш. Серијава е глупа и бесцелна.
ОК,за вкусовите не се расправа.:helou:За нелогичности не е проблем, гледај парламент, барем ќе се смееш понекогаш. Серијава е глупа и бесцелна.
A глупа во која смисла?
Во секоја смисла. На пуст остров се бркаат бегаат од нешо шо знам јас, па нештото ќе го снема наеднаш и слично. Идиотска ствар.
Во секоја смисла. На пуст остров се бркаат бегаат од нешо шо знам јас, па нештото ќе го снема наеднаш и слично. Идиотска ствар.
PO JAKA SERIJA NE SUM VIDEL .MN MI SE SVIGAI :tv:
Затоа и не го глеав Матрикс. Мразам идиотски работи, затоа.
Во 5 епизоди ништо не се дешава, или едната ќе заврши со мистериозен крај, во наредните 10 за тој крај што завршија не се ни споменува нештото.Добро ај ја да идам сеа во сите филмови(теми) што не ми се свигаат и да пишувам, вака како твоите 3-4поста тука...или пак да идам во сите фан клубови и ршум да напраам...бива?
Епа ако не, едноставно избегнувајте ја темава...
Ај сеа ке ви почне забранета љубав...зафатени ке бидете.