Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, али тоа не е лик на модератор. Кој провоцира каде и да стигне.
Нц не се провокации...
Ама додека не ми наброите тука што конкретно не ви се свиѓа,сите сте спамери најобични.
Ти наброив неколку поста назад, и не ми се праи тука на Тошо, те знаеме сите кој си и шо си.
Се дешаваат нелогичности кои никогаш нема да дознаеш зошто се десиле, се спанџал тој со тој, се бркаат низ островчето, па ќе го снема некој, па ќе дојде, и нема да знае шо му се десило и така.

Пример: И јас да кажам во фан клуб Челзи дека тимот е срање и нема благе везе...одма бришеш пост. Јел тако ?

kako vas deca so ne ja gledaat serijata sto mislat deka e dosadna i drugi nesta togas vie ste vo mal broj sto mislite taka zs ne ja svakata serijata ne ve interesira za nesto za kraevite kako nisto da ne bilo,.. i vie ste vo mal broj..

серијата си е закон многумина го мислат тоа само се надевам дека во 4та сезона ке ги разоткријат сите мистерии зашто ако остане некоја мистерија неоткриена не е интересно
 . Има и еден минус што многу ликови умираат па мораа во 3-тата сезона да измислуваат нови кои не сме ги виделе во првите две. Ова е малку без везе со оглед на тоа дека се работи за мала група на луѓе и тешко е да се проголта тоа дека некоја екстремно згодна девојка паднала со авионот заедно со другите ама некако цели две сезони не сме ја забележале.  Тешко е и да ги одржуваш луѓето да изгледаат исто затоа што дејствието досега е во 40-50 дена а снимањето трае со години. Ама сите серии кои траат повеќе сезони си имаат слични недостатоци.
. Има и еден минус што многу ликови умираат па мораа во 3-тата сезона да измислуваат нови кои не сме ги виделе во првите две. Ова е малку без везе со оглед на тоа дека се работи за мала група на луѓе и тешко е да се проголта тоа дека некоја екстремно згодна девојка паднала со авионот заедно со другите ама некако цели две сезони не сме ја забележале.  Тешко е и да ги одржуваш луѓето да изгледаат исто затоа што дејствието досега е во 40-50 дена а снимањето трае со години. Ама сите серии кои траат повеќе сезони си имаат слични недостатоци.Ме изнасмеа. Се кладам дека ти други серии во живот немаш гледано.kako vas deca so ne ja gledaat serijata sto mislat deka e dosadna i drugi nesta togas vie ste vo mal broj sto mislite taka zs ne ja svakata serijata ne ve interesira za nesto za kraevite kako nisto da ne bilo,.. i vie ste vo mal broj..