Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, али тоа не е лик на модератор. Кој провоцира каде и да стигне.
Нц не се провокации...
Ама додека не ми наброите тука што конкретно не ви се свиѓа,сите сте спамери најобични.
Ти наброив неколку поста назад, и не ми се праи тука на Тошо, те знаеме сите кој си и шо си.
Се дешаваат нелогичности кои никогаш нема да дознаеш зошто се десиле, се спанџал тој со тој, се бркаат низ островчето, па ќе го снема некој, па ќе дојде, и нема да знае шо му се десило и така.
Пример: И јас да кажам во фан клуб Челзи дека тимот е срање и нема благе везе...одма бришеш пост. Јел тако ?
kako vas deca so ne ja gledaat serijata sto mislat deka e dosadna i drugi nesta togas vie ste vo mal broj sto mislite taka zs ne ja svakata serijata ne ve interesira za nesto za kraevite kako nisto da ne bilo,.. i vie ste vo mal broj..
серијата си е закон многумина го мислат тоа само се надевам дека во 4та сезона ке ги разоткријат сите мистерии зашто ако остане некоја мистерија неоткриена не е интересно![]()
Ме изнасмеа. Се кладам дека ти други серии во живот немаш гледано.kako vas deca so ne ja gledaat serijata sto mislat deka e dosadna i drugi nesta togas vie ste vo mal broj sto mislite taka zs ne ja svakata serijata ne ve interesira za nesto za kraevite kako nisto da ne bilo,.. i vie ste vo mal broj..