Аха, ок, а кога е таа последна епизода од 3-та сезона на А1?Изгледајте ја последната епизода од 3-та сезона па ќе видиме дали ќе ви е досадна серијава.:wink:
Искрено немам претстава ни која сезона, ни која епизода е..па ни која серија :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, ок, а кога е таа последна епизода од 3-та сезона на А1?Изгледајте ја последната епизода од 3-та сезона па ќе видиме дали ќе ви е досадна серијава.:wink:
Дете,тогаш прекини да гледаш.Не е ова "Како ќе каже Џим".Аха, ок, а кога е таа последна епизода од 3-та сезона на А1?
Искрено немам претстава ни која сезона, ни која епизода е..па ни која серија :pos2:
Po zverska serija u zivot nemam gledano ... gi imamm site 3 sezoni na kom..i ja cekam sega 4vtata..ke ispadne vo 20 i nekoj februari 2008![]()
Milanez` напиша:На крај ќе испадне дека сите се мртви ... ова на островот се нивните души![]()
Koj rece pa deka ke umre... Vo poslednata epizoda go dadoa zatvoren vo soba polna so voda, a ne deka bese mrtov. So biva ako 4 sezona gleas deka se izvlekol odvnatre, se slucilo nesto...najzaL mi e so ke umre Charly vo 3 tava sezona![]()
Koj rece pa deka ke umre... Vo poslednata epizoda go dadoa zatvoren vo soba polna so voda, a ne deka bese mrtov. So biva ako 4 sezona gleas deka se izvlekol odvnatre, se slucilo nesto...
На крај ќе испадне дека сите се мртви ... ова на островот се нивните души![]()