Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Кој глупости се пишат овде цццццц :nenene: .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
99% deka se mrtvi
1.Mihail 3 pati umre uste e ziv
ROse e bolna od rak i trebase da umrit za 2 dena uste e ziva
Lock so kursum ozivea
sun stana trudna ustvari nejziniot maz mozel da prajt deca
Lock proode od vo kolicka .
Kade e jaxtata vo 1 sezona ova dezmond so ja vide.
objasni go ova
a mozno e i da se zivi ako sea si zaminat od ostrovon i plus ona klipceto so hilikkopteri tie se prateni od darma se zabelezuva na klipot
da brat ama toa jakob ja izlece nejze ..
ти сеа знаеш xaxaLost e ooooooooooodlicna serija!jea:
Gledam ima i takvi koi sto, em ne ja sledat serijava, em doagjaat na temava i ja rezilat.Lugje ako ne vi se dopagja LOST ne ja gledajte!!!!!!!!!
...И да прашам дека ја гледав на нет една од последните епизоди...и не разбрав, како Џек се виде со Кејт надвор од островот? тоа кога и се јавуваше на телефон(од џипот) и кога се видоа...од каде дојде тоа ?
Епа тоа е flash-forward. Прв пат таков даваат во последната епизода од 3. сезона.
Нели во секоја епизода даваа за некој лик, што му се случило во минатото. Епа тоа се flash-back - ови. Тие се случки од минатото. А flash-forward - ите се случки од иднината.
Flash-forward - и ќе има и во наредните епизоди па се до крајот на серијата. На пример: во 1. епизода од 4. сезона ќе има flash-forward за Hurley "Hugo".
Тој flash-forward од последната епзиода на 3. сезона, каде Jack и Kate се надвор од островот, докажува дека тие не се мртви и дека нема вечно да останат на островот. Значи 100% не се мртви.
Abe na koj ne mu e interesna lost, nema IQ.. Decki zal mi e.![]()