LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Pustena na simnuvanje..odamna se mislam da ja gledam povtorno , se mislev da ja ostavam za leto ama vo ovie zimski denovi stvarno nema sto da se pravi.Lost si e Lost nema serija sto bi jazamenila..

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Ај некој нека ми даде линк за симнување од 1ва сезона али добар квалитет никаде неможам да најдам

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Дај бе помогнете ми да го убедиме @Erich Zann
@wot @џимеј @Io Sono Interista било кој... 4 години му ја трубам, цел факултет го истеравме и не ја почна.
:(
Me нервира тро фактот шо чат пат на А1 на времето фатив по некоја епизода, плус ептен епизоди ми се гледа ко за 2 квалитетни серии :D Ама ветив и ќе исполнам. Наредна башка ситкомите ја почнувам та. Еве од утре :P

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
The flash-sideways transition sound effect is characterized by a broken, stuttering version of the normal flash-forward/flashback sound, although slightly higher-pitched, almost resembling the sound coming from an airplane engine. It closely resembles the sound of the Ajira flight passing overhead - the last real sound that Jack heard before he died. The sound effect could be the actual 'sound' of Jack's transition to the flash-sideways world.

:cuc:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
До 6 епизода на 6та сезона сум. Многу ми фалат Чарли, Мајкл, Дезмонд и остала багра. Дури станува и досадно. Само кога ќе се сетам на првите 2 сезони ме фаќа тага.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Криво ми е што не сум ја прател серијава заедно со вас на времето :(
Мене ич не ми е криво: На А1, со катастрофални реклами на секои 10 минути што траат по 25, па недела пауза, па не си ја фатил, па што било претходно, па 3-4 месеци пауза меѓу сезони, па како беше, па пак реклами.... катастрофи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom