LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.934
Мене ич не ми е криво: На А1, со катастрофални реклами на секои 10 минути што траат по 25, па недела пауза, па не си ја фатил, па што било претходно, па 3-4 месеци пауза меѓу сезони, па како беше, па пак реклами.... катастрофи :)
Да, ама тоа е интересното. Покрај сите реклами, тоа што се чекаше за епизода недела дена, муабети на школо за кој ти е омилен лик, што е ова, што е она, тоа беше интересното. :)
И после сите добија интернет и се изначитаа спојлери :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јaс прв пaт јa гледaв серијaвa пред некoи 3-4 гoдини, a дo тoгaш не знaев АПСOЛУТНO ништo зa серијaвa oсвен нaслoвoт :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
5-та сезона done. Ме разочара што Џ. ми ја убија. :place: И ова со тајм травелов ептен тапа ми е. Од 6-та не знам што да очекувам, поголема тапа од 4-та и 5-та или може нешто подобро.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
5-та сезона done. Ме разочара што Џ. ми ја убија. :place: И ова со тајм травелов ептен тапа ми е. Од 6-та не знам што да очекувам, поголема тапа од 4-та и 5-та или може нешто подобро.
Јас престанав до пола 6та :D. Имав повеќе обврски и сега тешко ми е да се наканам пак да гледам. Станува тапа, мене ми фалат старите ликови, т.е тие што паднаа на авионот. Веќе многу малце ги има и не се ни битни.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
Јас престанав до пола 6та :D. Имав повеќе обврски и сега тешко ми е да се наканам пак да гледам. Станува тапа, мене ми фалат старите ликови, т.е тие што паднаа на авионот. Веќе многу малце ги има и не се ни битни.
Не, кога веќе ги изгледав катастрофалниве 4та и 5та- и 6та ќе ја изгледам. Ама дека изгуби на квалитет серијава, изгуби. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Matthew Perry is featured in the new issue of People Magazine and I love what he had to say about LOST:

"I watched every episode and would sit there yelling at the TV. I really haven't gotten hooked like that on another show since then."

И Чендлер ја сака ЛОСТ ! :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
И завршена и 6та сезона. Ептен ме разочара крајов. Оверал оцена има 7ца само поради првите сезони. :mad:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
Jaс уште се немам накането да ја довршам...
Не знам дали да ти советувам да ја догледаш и завршиш со неа или ич да не ја ни продолжуваш. Мене крајот ептен ме разочара, иако низ цела шеста се вртеше таков муабет, сепак очекував нешто друго. :(

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Многу збрки се направија последните сезони, од мистерија во мистерија влагаа и (скоро) ништо не објаснуваа и се‘ се направи каша попара.

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Изгледајте ги и кратките бонус епизоди од крајот на секоја сезона. Таму има плус уште некоја (разрешена) мистерија.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Од оваа перспектива, дури и срањето од Лост ми е подобро од било што од ГоТ.
Истите душбегс кои расипуваа спојлери со демек теории од ГоТ (а ги читале книгите или википедија), за Лост не верувам дека ќе погодеа нешто.
Лост > повеќе серии освен Сопранови, СФУ.

Kajgana Shop

На врв Bottom