LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Pustena na simnuvanje..odamna se mislam da ja gledam povtorno , se mislev da ja ostavam za leto ama vo ovie zimski denovi stvarno nema sto da se pravi.Lost si e Lost nema serija sto bi jazamenila..

Ај некој нека ми даде линк за симнување од 1ва сезона али добар квалитет никаде неможам да најдам

Дај бе помогнете ми да го убедиме @Erich Zann
@wot @џимеј @Io Sono Interista било кој... 4 години му ја трубам, цел факултет го истеравме и не ја почна.
:(
Me нервира тро фактот шо чат пат на А1 на времето фатив по некоја епизода, плус ептен епизоди ми се гледа ко за 2 квалитетни серии :D Ама ветив и ќе исполнам. Наредна башка ситкомите ја почнувам та. Еве од утре :P

The flash-sideways transition sound effect is characterized by a broken, stuttering version of the normal flash-forward/flashback sound, although slightly higher-pitched, almost resembling the sound coming from an airplane engine. It closely resembles the sound of the Ajira flight passing overhead - the last real sound that Jack heard before he died. The sound effect could be the actual 'sound' of Jack's transition to the flash-sideways world.

:cuc:

До 6 епизода на 6та сезона сум. Многу ми фалат Чарли, Мајкл, Дезмонд и остала багра. Дури станува и досадно. Само кога ќе се сетам на првите 2 сезони ме фаќа тага.

Криво ми е што не сум ја прател серијава заедно со вас на времето :(

Мене ич не ми е криво: На А1, со катастрофални реклами на секои 10 минути што траат по 25, па недела пауза, па не си ја фатил, па што било претходно, па 3-4 месеци пауза меѓу сезони, па како беше, па пак реклами.... катастрофи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom