Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме мрзи да барам по страниве назад, па ме занима, го има некој приметено ова?
Се работи за ајкулата која се вртка околу остатоците од сплавот на Мајкл, с2-е2.
Савјера е тој што прета
Дарма WTF?!![]()
Шо убаво може да си ја гледа пак некој и да не знае што ќе се случи...
ееееее не му прави спојлери... ова се кажува ли ? следно ќе му кажуваш дека на крај на серијата уствари се сфаќа дека цела серија мртви биле...Исто што и поларните мечки на островот, екпериментираат што им се случува и како се развиваат под овие околности, размножување и слично. Баш за мечките објаснува Бен во еден клип од Lost Extras.
Еве го клипот:

ееееее не му прави спојлери... ова се кажува ли ? следно ќе му кажуваш дека на крај на серијата уствари се сфаќа дека цела серија мртви биле...![]()

Ова на кој сакаш пушти му го, ништо нема да свати. И да не почнал да гледа, и да е до пола, џабе. LOST е ова, не Величенствениот
И не трескај зелени, мртви биле, стварно ќе си помисли некој така![]()

А бе се заебавам тенеќе стајл![]()

Ја изгледав прва сезона, цело време ја избегнувам темава, отворам тема GoT ме спојлерисаа за Lost.
![]()

Изгледа јас бев, sorry!Ја изгледав прва сезона, цело време ја избегнувам темава, отворам тема GoT ме спојлерисаа за Lost.
![]()

Изгледа јас бев, sorry!
Lost и GoT не се серии кои се чекаат. Излегува епизода, оставаш се што работиш и ја гледаш. Исклучи се од Интернет и удри турбо. Премногу се добри за луѓето да се воздржат од коментари.

Премногу ќе беше од 2004-та досега да не дознаев што ќе се случи, не само од интернет, од светот ќе требаше да се дисконектирам.
Како и да е, нема да се откажам, ќе си ја изгледам рекордно.![]()