LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    292
објаснување за крајот
simpsonslost.jpg

:pos:

Толку време се токмев, никако да почнам да ја гледам одново, ама конечно почнав и пуштив една епизода вечерва да изгледам, ама не ме остаде ме натера да стигнам до 5та и да останам ненаспијан :). Искрено имам заборавено како да ја гледам прв пат, ама чуството не се опишвит со зборој. Ќе го тргам аватаров за кратко изгледа, само не знам шо ќе ставам.
Иначе Чарли е закон чоече колку ме изнасмеал само со Шенон во 4та епизода..
fdsfs.png

Морат уште 6та да ја изгледам вечерва ме навлече ептем.

Еко кој лик е :cuc: ... Штета што не му дале некоја поважна улога па да го гледавме подолго време во серијава.

Еко кој лик е :cuc: ... Штета што не му дале некоја поважна улога па да го гледавме подолго време во серијава.
Очигледно продуцентите му планира нешто јако во серијата, бидејќи од новите ликови од втора сезона реално само тој вредеше. Само што актерот заеба работа.

Еко се планираше да има огромна улога, а и не е чудно пошто цело време го билдаа ликот. Требаше да биди тоа што стана Лок - Смоуки, Флок, MIB, како сакате.

Твое мислење или имаш прочитано нешто?
CUSE:

It's too bad because we had great plans for Mr. Eko and we thought this idea of a great character who had this dark past but a really strong spiritual essence was really cool.

Especially putting him in opposition to someone like Locke. We felt there could have been some really interesting character explorations that would have grown out of that character but you know that's the reality of what happens when you make television sometimes. And so that didn't work out but it allowed other things to become really cool on the show.

Од ова влечам таква некоја претпоставка, стварно ќе беше мадафакер.

Стигнав до 18 од втора сезона. Не ми е јасно кој му ја прати хранава со падобранов, знајте или не го открија то нешто?

Стигнав до 18 од втора сезона. Не ми е јасно кој му ја прати хранава со падобранов, знајте или не го открија то нешто?

Најверојатно не ти е јасно затоа што ИМАШ УШТЕ 3 СЕЗОНИ.

Абе како да ти кажам, во суштина никој, затоа што сето е чистилиште, цело време се МРТВИ !!!

DRACARYS читам по втор пат ја гледаш серијава, но да не ти ја расипуваме на раат ќе ја изгледаш само ако не влегуваш во темата. Коментарот на тенеке го избришав затоа што може да те збуни и цело време на тоа да мислиш. А чим ја гледаш маратонски, побрзо ќе запаметиш настани и работи.

DRACARYS читам по втор пат ја гледаш серијава, но да не ти ја расипуваме на раат ќе ја изгледаш само ако не влегуваш во темата. Коментарот на тенеке го избришав затоа што може да те збуни и цело време на тоа да мислиш. А чим ја гледаш маратонски, побрзо ќе запаметиш настани и работи.

Па прв пат ко ја гледав некои епизоди ги гледав и по 2-3 пати така да не знам дали ми се рачуна втор пат или повеќе. Како и да е, помина толку време нормално е да се заборавит, дури некои работи како прв пат да ги гледам, но најбитното останвит, серијава имат некаква магија еве истовремено гледам Game of Thrones и Spartacus почнав да ја гледам, но ни со едната ни со другата не можам да го доловам чуството како додека гледам Lost. Знам дека се работит за скроз различни серии но тоа не ми е битно. Коментарите воопшто не ме бунат не си морал да бришиш, знам шо гледам и никој не мојт да ми сменит мислење а и немаше лоша намера членот.

Патем Бен т.е Хенри сеуште, беше избран за најдобар глумец во втора сезона или грешам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom