Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Одлично направена сцена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Искрено имам заборавено како да ја гледам прв пат, ама чуството не се опишвит со зборој. Ќе го тргам аватаров за кратко изгледа, само не знам шо ќе ставам.
Очигледно продуцентите му планира нешто јако во серијата, бидејќи од новите ликови од втора сезона реално само тој вредеше. Само што актерот заеба работа.Еко кој лик е... Штета што не му дале некоја поважна улога па да го гледавме подолго време во серијава.
Твое мислење или имаш прочитано нешто?Требаше да биди тоа што стана Лок - Смоуки, Флок, MIB, како сакате.
CUSE:Твое мислење или имаш прочитано нешто?
Стигнав до 18 од втора сезона. Не ми е јасно кој му ја прати хранава со падобранов, знајте или не го открија то нешто?
Стигнав до 18 од втора сезона. Не ми е јасно кој му ја прати хранава со падобранов, знајте или не го открија то нешто?
Абе добро знам, само реков да ме потсетите, пошо јас не се сеќавам беш на тој детал.Најверојатно не ти е јасно затоа што ИМАШ УШТЕ 3 СЕЗОНИ.
DRACARYS читам по втор пат ја гледаш серијава, но да не ти ја расипуваме на раат ќе ја изгледаш само ако не влегуваш во темата. Коментарот на тенеке го избришав затоа што може да те збуни и цело време на тоа да мислиш. А чим ја гледаш маратонски, побрзо ќе запаметиш настани и работи.