LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    292
Премногу ќе беше од 2004-та досега да не дознаев што ќе се случи, не само од интернет, од светот ќе требаше да се дисконектирам. :D

Како и да е, нема да се откажам, ќе си ја изгледам рекордно. :)

Jaс те советувам немој рекордно, дека ќе се оставиш на екстрас и све плус а можеби и уште еднаш ќе ја почнеш. Абе.. укусувај ја малопомало бе. :)

You came to the wrong neighborhood.. kako bea meminjata, tuka sme LOST fanatics, i da si znaes, GoT ja tepavme!

Ја изгледав прва сезона, цело време ја избегнувам темава, отворам тема GoT ме спојлерисаа за Lost. :(

kalimero2.gif
Истото и на мене ми се случи :facepalm:
Претпоставувам се работи за Чарли?

Jaс те советувам немој рекордно, дека ќе се оставиш на екстрас и све плус а можеби и уште еднаш ќе ја почнеш. Абе.. укусувај ја малопомало бе. :)

You came to the wrong neighborhood.. kako bea meminjata, tuka sme LOST fanatics, i da si znaes, GoT ja tepavme!

Ја почнав пред 4 години во почетокот на студентските денови и не ја догледав, ама сега мора да го добие заслуженото внимание.
И колку повеќе одложувам повеќе ме спојлерисуваат, мора рекордно. :)

Ај да не ги исчитам книгите од GoT па ќе го видите соседството. :P Ама тоа е веќе казна - затвор. :D

Истото и на мене ми се случи :facepalm:
Претпоставувам се работи за Чарли?

Чарли, Ана Лусија и завршетокот. :(

Тоа е таа МИСТЕРИЈА која ја немаат другите „мистериозни“ серии.

Било кој може да натропа глупости, идиотски заплети, патувања низ времето и магии за никој да не знае што ќе се случи.
Тоа не ја прави мистеријата квалитетна.
Лост е срање, без разлика колку сентиментално значење да и дадете.

Било кој може да натропа глупости, идиотски заплети, патувања низ времето и магии за никој да не знае што ќе се случи.
Тоа не ја прави мистеријата квалитетна.
Лост е срање, без разлика колку сентиментално значење да и дадете.

Ако може било кој да натропа глупости, заплети, патувања низ времето... зашто уште нема ништо слично на LOST? :)

Ако може било кој да натропа глупости, заплети, патувања низ времето... зашто уште нема ништо слично на LOST? :)

Зошто уште го мрази професорката од 3то одделение нејќе двојка да му стави иначе кога ќе заврши он ќе видите какви серии ќе вади.

Чарли, Ана Лусија и завршетокот. :(
Toa е, Ио шампионот, мене на тема за Интер ме спојлероса за GOT, за втора сезона, кога Калиси беше окована у синџири. Тоа се тие паралели.

sea nekoj ne ja gleal vtora sezona GOT i ja go spojleruem. gajle mi e. ,!,

Toa е, Ио шампионот, мене на тема за Интер ме спојлероса за GOT, за втора сезона, кога Калиси беше окована у синџири. Тоа се тие паралели.

sea nekoj ne ja gleal vtora sezona GOT i ja go spojleruem. gajle mi e. ,!,
Да ама сега трчаш да гледаш одма кога ќе излезе, признај. И интернетот го исклучуваш од штек за секој случај :pos:

9-та епизода од втора сезона тие чекаат три дена и после Ио бил крив. Ио ја гледаше шеста сезона ЛОСТ онлајн само за да избегне спојлери. Тоа се вика посветеност. Значи, сте заслужиле спојлери. Така ли е друже Pluh? :P

Ио го тргнаа од модератор и одма почна против правилата да оди
REBELS

Сите биле умрени btw

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom