LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Жал ми е за темава замрена, без дискусии, осамена... Од една од најактивните теми се претвори у сираче...Порано стално си ја читкав. Еве една добра слика од Лок...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Нова серија од ЈЈ Абрамс, Person of Interest со чика Бен во главната улога. Пилотот беше добар :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не се сеќавам дали е постирано до сеа али еве ако е уше еднаш не е на одмет да се види едно видео со занимливи детали

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.787
Не се сеќавам дали е постирано до сеа али еве ако е уше еднаш не е на одмет да се види едно видео со занимливи детали

Don't you know boy??? They were all fuckin dead!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.787
Na cigan ne mu fali tush. He is pretty happy the way he smells.

Mene mi fali serijava ko na Io Sono sto mu fali ljubovta na Isus.
Да бе. Christian Shepard :pos:
К'ко не им беше срам...

Мене не ми фали Lост само барам серија која ќе биде содржински слична, со тоа што јас сум повеќе Dharma kind of dude... Баш се израдував кога ја најавија Terra Nova ама испадна дека блага врска нема да има со Lost.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Сите барате содржински иста, а уствари ако нема остров, џунгла, дрвја - не гледате.
FRINGE.
J.J. Abrams
Ќе иде преку 5 сезони.
Ја има мистеријата од LOST.
Заплеткување до алт и назад, уз помалку одговори.
Незнам што повеќе сакате, уствари знам, би пишал, али спојлери е.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ova ti e kako site da zborime za cicki, i doaga wot i prasuva sto imavme za domasno.

Vo 2008 uste nemase test prasanje da vidat dali si covek ili nekoj bot se registrira. Bot, Wot.
--- надополнето: Oct 6, 2011 2:07 PM ---
Да бе. Christian Shepard :pos:
К'ко не им беше срам...

Мене не ми фали Lост само барам серија која ќе биде содржински слична, со тоа што јас сум повеќе Dharma kind of dude... Баш се израдував кога ја најавија Terra Nova ама испадна дека блага врска нема да има со Lost.
Mene sve mi bese vrv, pogotovo time-travelot. Mozea mnogu po epik momenti da izvadat, ama ete se resija samo so nekolku.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Има луѓе ја гледаа на а1 само до втора сезона, дека немаа уште интернети низ селата и ги читаме овде како ЛОСТ вредела само до 2ра сезона после уништија се` со алтернативи, тајм-травели и остало и ЈАС сум ботот?

Не ја споредувам со Фринџ, туку таа најблиско доаѓа до пола од тоа што беше ЛОСТ. Извинете за офтопикот до овде, а сега за чии цицки зборевме? Форумџика? :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne e fintava da sporeduvas ili ne... Vo temata za najdobrata serija na site vreminja spomnuvas edno ime od nekoja si anonimus serija... Toa e pokazatel deka mrazis deca, slobodna volja i ljubov... a i bot/wot epten nekako...

Nego zborevme za cickite na tedi-vampirkata.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom