Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај жити све просветли не овдека и кажи ни шо свати???После првото гледање, мислев дека крајот е многу лош, ама сега го гледав финалето уште еднаш и мислам дека сфатив најголем дел од работите и дека ова беше единствен добар начин да завршат.
Ај жити све просветли не овдека и кажи ни шо свати???Еве мене конкретно ме интересират шо беше финтата во црквата со светлото и крајот со Џек и она кучено,и кој авион му прелета над глава???Oceanic 815,Аjira или тоа беа продуцентите кои бегаа од разгневените фанови???
Ја ќе те просветлам, не од мој аспект, него од тоа што сакаја продуцентите да кажат со црквата... Flash Sideways ти е всушност Purgatory креирано од патниците каде се присетија на најбитните мигови од својот живот, миговите поминати на Островот... И каде едноставно се помируваат со сето што го поминале и вртат нов лист, THEY FINALLY MOVE ON. A aвионот беше Ажира.
Пак ќе речам, не е ова мое размислување, ова е тоа што сакаја да ни го кажат.
Уствари доволно е да се гледа првата епизода од серијава и цела 6-та сезона.Останатото испадна вишок.Нити ДАРМА,нити Другите,нити Статуата,Time travel,кој е Џејкоб,како се викаше бе брат му не кажаа,и уше многу други работи.А крајното и најважно не кажаа што е ебениот Остров.
леле уше не можам да се помирам како заврши серијава.