- Член од
- 1 мај 2008
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобрата епизода досега оваа сезона, дефинитивно!
Хуго му рече на Џек кажи ми кога ќе биде до 108 степени... А 108 минути се одбројуваа во отворот. 6те бројки заедно собрани се 108. Бројките се пред нивните имиња...
Кој доаѓа? Е тука ќе бидеме најмногу изненадени. На сликава досега сите ги видовме освен овие од десно. Можеби се они!?
![]()
Него син му на Џек, од Сара е, така?
Потсетете ме малце која е сара ? .
хмм дефинитивно добра епизода , со малце одговори .. хмм ке видиме наредната недела .. кој ке каже колку епизоди има оваа сезона . ?
Hugo : Are you hungry ?
Miles: Are you ?
HUgo : I could eat:pos2:
Ја колку што сконтав, никој не доаѓа. Како што рече Џејкоб, фората беше Џек да сфати дека е битен.Ja мислам дека нив ќе ги видиме само вон островот, во некои чудни релации со ликовите... А кој доаѓа, стварно појма неам.
Видмор? Дезмонд?
Сара е бившата жена на Џек. По сообракајна несреќа, неможе да оди и е парализирана. Свршеникот ја напушта и Џек ја оперира и она проодува. Ќе се земат, а потоа ќе се разведат. Сега испаѓа дека имале син. Вајда од нејзе е, бидејки никаде не се споменува името на мајка му на Дејвид.
А оваа сезона 15-16 епизоди има, мислам...