LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
The most revealing Lost episode(s) ever.. најмногу wtf моменти до сега, повеќе отколку во цела сезона. Една од најдобрите епизоди :)

Епа најдобра заедно со 5 епизода од 4-ва сезона.:helou:
И сега шо прајме до почеток на 2009 г.???:toe:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOILERS - 4x13 & 4x14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Многу добра епизода :vozbud:

Eве едно мало резиме од мене во неколку точки.

- Едно прашање. Очекува некој да го види островот или некој на островот во 5. сезона ? Јас не! :) Мислам дека 5. сезона ќе биди како X & X се обидуваат да ги убедат сите да се вратат на островот.

- Уште во првите 20-тина минути од епизодата претпоставував кој е мртвиот во иднината. И погодив :)

- Ви текнува пред неколку епизоди во flash-forward кога Kate му вели на Jack дека има некоја работа да заврши за Sawyer ? Па Sawyer ја замоли Kate да му ја заврши таа работа на хеликоптерот.

- Шо ли има направено Jack за Kate да има такви соништа и да не дозволува Jack да се доближи до Aaron ?

- Ја видовте ли Sun во иднината ? :vozbud:

- Најтрогателна сцена до сега во Lost. Појавувањето на X личноста на спасувачкиот брод. И тоа го претпоставив ама од ко слушнав на кој јазик зборува екипажот. :)

- WTF со поместувањето на островот ?!?!

- Видовме зошто Ben во еден flash-forward носи зимска јакна. :)

Мислам дека то е то. Ако ми текни уште нешто ќе допишам :)

диме напиша:
Па специјалната епизода почнува во 8/7c , финалето почнува во 9/8c , а завршува во 11/10c ....

Значи LOST завршува во 5 сабајле, ако пресметав добро. :)

леле, ја утнав специјалната епизода!!!! Како да ја најдам?

Мижев и ништо не прочитав од погорепостираното.

Дојдов да изјавам резолт, сидовајтееее пошо цел ден ја симнувам!
:)

Da i mene sporo mi ide,veke 3 saati se simnuva a samo do 65% e:(Vecer ke ja izgleam se nadevam

Шо торент користите ?

Јас користев од zamunda и одеше со max. , 115 KB/s :)

short1 напиша:
леле, ја утнав специјалната епизода!!!! Како да ја најдам?

И јас ја немам :) . На eztv и на zamunda ја нема. Ако ја најди некој нека пиши.

Луѓе, линк за српско-хрватски превод? Јас барав никако да најдам... Ај кој шо знај нека кажи... :)
П.С Се скапав мижење да не прочитнам нешто нанесакана :)

Даваја линк за даунлоуд ама не торенти!

Поо ејј прејак завршеток само едно не ми е јасно зошто Лок Мртов :lud::icon_eek:

Многу јака епизода ејјј. Видеото со Дарма зајачето јако беше, крајот исто така, шо че се прај сеа до 5 сезона?! :) И зошто Бен кога го помрднуваше островот и кога се обраќаше до Џејкоб... гледаше нагоре? :)

Многу јака епизода ејјј. Видеото со Дарма зајачето јако беше, крајот исто така, шо че се прај сеа до 5 сезона?! :) И зошто Бен кога го помрднуваше островот и кога се обраќаше до Џејкоб... гледаше нагоре? :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOILERS - 4x13 & 4x14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Па се гледаше нагоре најверојатно оти Бен тогаш се наоѓаше под островот.

- Да видеото беше интересно, само не прекинаа на најинтересното. :)
- ... we will attempt to shift the test object 100 ms ahead, in 4D space. For the briefest moments the animal will seem to disappear. But in reality...

И не знајме шо всушност се случва :).

Koristam Mininova,ama mi se simna i sea cekam vecer da doe i da mu se staam na Losto:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom