LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
И јас сега ја симнувам очекувам добра епизода :zlo:

Па ќе коментираме.

Неограничени сеозни на ЛОСТ + јадење и пиење пред мене. Ништо друго не ми треба :)

Ја изгледав прејака епизода, прејаки работи се разрешват, само вака некако наеднаш како крајот да иди.

Многу напната епизода т.е. одлична се ми се чини дека траеше нмогу кратко.

На крајот Френк пукна или само замавна со пиштолот? Инаку прејака епизода.

---------- SPOILERS ------------

На 2 епизоди до крајот, сите членови на 6-ката се разделени. Аарон и Јапонката се на бродот, Џек е со Сојер кај хеликоптерот, Кејт и Саид се со Другите а Хуго е со Бен и Лок. Како че се сретна Госпо знај! Изгледа следната епизода ќе биде за тоа, бидејќи на крајот од 12 епизода, посебно беше 6-ката центрирана, кој каде се наоѓа.

PS: The numbers are back! :)

----------------------- SPOILERS - 4x12 -----------------------------

Многу добра епизода. Се повеќе мислам дека во наредната сезона „сегашноста“ ќе биди во иднината и се ќе се врти околу Oceanic 6, и мислам дека многу малце ќе кажат шо се случува на островот. Се „осеќа“ крајот. :)
Баш ме интересира како од сите ќе заминат од островот само Oceanic 6.
И официјално за сите шо мислеа дека Aaron не е во 6.ката, потврда дека грешеа :baeh:
Добра беше сцената каде Jack дозна дека Claire му беше (или сеуште му е :toe: ) сестра. :)

--------- Spoilers ------------
А можно е сезонава и воопшто да не дознаеме како ќе замине 6-ката, можно е тоа во 5-тата сезона да биде објаснето. Едвај чекам да видам што план има Бен. :) Инаку Бен со огледалото комуницираше со Другите очигледно, нели?

--------- Spoilers ------------
А можно е сезонава и воопшто да не дознаеме како ќе замине 6-ката, можно е тоа во 5-тата сезона да биде објаснето. Едвај чекам да видам што план има Бен. :) Инаку Бен со огледалото комуницираше со Другите очигледно, нели?

100% ќе дознаеме како заминува 6-ката во наредната епизода. Еден од продуцентите го потврди тоа во интервју. Рече дека првичниот план му бил тоа да го остават за премиерата на 5. сезона, ама се предомислиле.

Да, најверојатно Ben комуницираше со неговите :)

Со чамчето заминаа 6души: Физичарот, Кореанците и 3ца непознати. Ако бродот е безбедно место, што ке се случи со 3цата непознати кој беа во летот 815?

Човекот што им излезе на Кејт и Саид е "бесмртен" и вечно млад, така да нема да претставува проблем сам да ги убие сите. :):)

p.s Супер епизода, ја изгледав во еден здив.
-И не ми е јасно(не разбрав ни што збореа) дезмонд и морнарот, и тоа ц4...втф?

Со чамчето заминаа 6души: Физичарот, Кореанците и 3ца непознати. Ако бродот е безбедно место, што ке се случи со 3цата непознати кој беа во летот 815?

Човекот што им излезе на Кејт и Саид е "бесмртен" и вечно млад, така да нема да претставува проблем сам да ги убие сите. :):)

p.s Супер епизода, ја изгледав во еден здив.
-И не ми е јасно(не разбрав ни што збореа) дезмонд и морнарот, и тоа ц4...втф?

Остај ги нив, а што ќе се случи со Jin, Sawey,... ? Мислам дека нешто од тоа ќе се разјасни наредната епизода.

Не знаеме колку е Richard безсмртен.

А шо и рече јапонецон на жена му шо не дадоја да се преведи тоа? И кај тргна таа? Да не тргна да се фрла од бродот?! :) Стварно не знам на кој начин таа и Аарон ќе се разделат од Мајкл/Дезмонд/Џин. Ваљда следната епизода тоа ќе биде претставено - ОБЕДИНУВАЊЕТО НА 6-КАТА. :)

onoj kristijan sto zborvese so lok mi zalici kako tatkomu na jack znacit tamu bese i negovata cerka kler....... vo kolibana sto ja baraa ben i lok......
neli vo brodon imase c4 i mozno ce eksplodirat brodon ... samo onie 6 ce se spaset .. ona kineskinjana znajt deka imat vo brodon c4 i nekako ce se spasit od strav ce izbegat harley nemat nikakva zadaca osven da pojt negde bidejki ben se predade a lock otide vo sobata . said i kate gi fatija drugine,. jack neznam:D

i us eden nacin site onie od ostrovon ce pojdet na brodon i ce se spaset i ce se prepravet deka se mrtvi...
samo onie sto ce ostanet na ostrovon 6 dusi tie ce se vo oceanic 6.
a kineskana od strav mozno pak da se vratit na ostrovon zosto na brodon imat c4

Na edna web-strana pisese deka site onie ce bile vo ludnica i deka ona se go halucinirale :D:D:D:D:

Countdown to LOST- 4x13
There's No Place Like Home

11 days 6 hours 5 minutes left

??????WTF??????pak pauziraat edna nedela?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom