LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Хах, претпоставката што ќе се случи на крајот на епизодата ми излезе точна :)

Jack, Hurley, Kate, Sayid, и ликот од оваа епизода.. останува уште еден до комплетирањето на 6ката, и веројатно ќе дознаеме кој е во наредната епизода (типот во ковчегот :)).

Многу ме интересира што се случува со The Others.. кај им е Храмот, и што е уствари тоа.. ногата на статуата со 4 прсти, која се надевам не е дел од Статуата на слободата.. итн.

И мојата! Знаев!

Им го немаат покажано Храмот до сега, а?

Само што ја изгледав новата епизода, ахх.. :)

***Spoilers***

Btw дали ова значи дека Claire ќе ја убијат? :nesvest:

И мојата! Знаев!

Им го немаат покажано Храмот до сега, а?

Уште не.. ама мора да бидне и тоа во текот на наредните 4 недели.

Само што ја изгледав новата епизода, ахх.. :) Btw дали ова значи дека Claire ќе ја убијат? :nesvest:

Фали
таг, за да не се издаваат вакви делчиња. Па, мала импровизација..

*POTENTIAL SPOILERS AHEAD*

Може да значи или тоа (иако е кажано дека Claire нема да загине барем овие први 8 епизоди), или едноставно сака (ќе сака? сакала?) барем нејзиното дете да си отиде од островот, па го предава на единствената личност на која може да и` верува, а која некако (сеуште не знаеме како) бега од таму - Kate. Уште е рано за ова, ама бомба детаљ :)

И, зошто Jack одби да си го види внукот? (=

Епизодава не беше нешто посебно освен крајот нормално.Ама после 3 добри епизоди редно беше и една лоша да прикажат.:helou:

...

Може да значи или тоа (иако е кажано дека Claire нема да загине барем овие први 8 епизоди), или едноставно сака (ќе сака? сакала?) барем нејзиното дете да си отиде од островот, па го предава на единствената личност на која може да и` верува, а која некако (сеуште не знаеме како) бега од таму - Kate. Уште е рано за ова, ама бомба детаљ :)

----------------------- SPOILERS -----------------------------------

И мене многу ме интересира зошто Jack не сакаше да си го види внукот.

Храмот?! Ќе објасни некој шо е то? ( ако е SPOILER не мора објаснување :) )

Инаку многу добра епизода, се открија некои важни работи од иднината.

Уште не.. ама мора да бидне и тоа во текот на наредните 4 недели.

Фали
таг, за да не се издаваат вакви делчиња. Па, мала импровизација..

SPOILER

внук? Од каде па он е внук на Џејк? Сум промашила нешто?

Hehe, i ja sam predpostavio, cije je dete :P
Al ljudi, dali ste primetili, kako se promeni kosa od Sawyera, kad se on i Kate ujutro sediju na krevetu? Prvo mu je smrsena, posle ravna, i oped smrsena i oped ravna:vozbud:
Filmska greska :)

Па не мора да ја гледа, може и да и кажете дека татко му на Џек имал вонбрачно дете т.е. Клер :)

Па не мора да ја гледа, може и да и кажете дека татко му на Џек имал вонбрачно дете т.е. Клер :)

ФАЛА!!!

Ти беше тешко да го напишеш ова, боби-кој-и-да-си? Или ти се свиѓа да бидеш циничен идиот? :salut:

ФАЛА!!!

Ти беше тешко да го напишеш ова, боби-кој-и-да-си? Или ти се свиѓа да бидеш циничен идиот? :salut:

Мислев сакаш да дознаеш кај се дознава за тоа, пола саат потроoшив да најдам која епизода беше, а ваква благодарност добивам.:uvo:

Хепа изглеа Клер ќе умре и пред умирање ќе и го дај сино на Кејт. Просто ко грав. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom