LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ја еве сеа ја изглеав 3та епизода и стварно закон Саид се надевам ке се спаси малце касно али тоа е нетот ме зафркаваше
п.с Ке може ли некој добро сидуван торент од 4та епизода фала однапред:salut:

Хепа изглеа Клер ќе умре и пред умирање ќе и го дај сино на Кејт. Просто ко грав. :)

Во LOST ништо не е просто. Серијата е непредвидлива. Пример, во 4x04 баш кога си помислив дека Kate е бремена и дека ќе има дете.... излезе сосем друго. Така да.... ќе видиме шо ќе се случи :)

Во LOST ништо не е просто. Серијата е непредвидлива. Пример, во 4x04 баш кога си помислив дека Kate е бремена и дека ќе има дете.... излезе сосем друго. Така да.... ќе видиме шо ќе се случи :)

А она стварно има дете........Мислам дека се живи само неколку личности во иднинава. Незнам мене така ми личи

А она стварно има дете........Мислам дека се живи само неколку личности во иднинава. Незнам мене така ми личи

------------------------- SPOILERS ---------------------------------

Kate е мајка во иднината... но не билошка мајка. Мајка е на Aaron, синот на Claire. Инаку скоро сите личности во иднината се живи, само што само 6 луѓе заминуваат од островот, а другите остануваат на островот. Нели во 4x03 Ben му вели на Sayid: You wanna protect your friends or not Sayid? Епа мислам даке тогаш Ben мисли на пријателите кои му се на островот.

p.s.
До Администраторите: Мислам дека овој spoiler tag би бил многу корисен, посебно на оваа тема :)
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=110598

Не знам дали забележавте ама дејствието на островот се одвива некаде околу крајот 2004/почетокот 2005,а сцените од иднината се некаде во наше време(почеток 2008).Барем според големината на малиот Арон во последнава епизода.:helou:

Дејствието во иднината се одвива 2006/2007, а на островот само што завршува 2004.

OMG!
Hi mommy.
-Hi Aaron.

E ova ne go ocekuvav :)

E како не си го очекувал, се знаеше уште откако чудно го загледа Aрон, кога пружаа алишта со Клер, а кога спомна дека има син, се беше јасно. Мислев, на тоа, јасно е дека Kate го зела синот на Клер, а што се случило со Клер сеуште не се знае, можно и уште да е жива, а можеби е мртва

-------- SPOILERS -------------

Уште нешто од 4x04.

Зошто Danny можеше да запамти само 2 карти ? Уште една мистерија? :)

Хмм читам коментари ама некако многу површно размислувате :)
Приказната е измислена, а никаде не се спомна дека Kate тврди за Арон дека и е син.
И да има син, не значи дека тоа ќе внесе сочуство од поротата.Плус премногу за срце се зима тоа што мајка и и спомнува дека сака да го види внук и.
Ако ви текнува и во финалето на трета сезона имаше такви реченици од Џек (викни го татко ми) кои ен вадеа намерно од колосек.
Плус Џек спомна дека 8 преживеале.Зашто би лажеле дека биле 8?!
Освен ако морале да кажат дека Клер била преживеана, го родила детето, но нешто и се случило и Кејт се решила да го земе и чува.
Е тоа веќе би било за сочуство :)
А кој е уште едниот излажан преживеан?
Поим неам :)

А за хеликоптерот што не е стигнат уште, ви текнува со проблемите со ракетата на Дени во минатата епизода? :)

Хмм читам коментари ама некако многу површно размислувате :)
Приказната е измислена, а никаде не се спомна дека Kate тврди за Арон дека и е син.
Мене тоа многу ме нервира. Како тоа Ерон си отиде од островот без Клер(aко е тој Ерон шо сите го мислат) , и зошто Ерон дојде во на Кејт рацете. Нормално, најлогичен одговор би било дека нешто и се случило на Клер и Кејт сметала дека некако и е должна на Клер па го зела Ерон... но ако добро се сеќавам во прва сезона имаше една гатачка која ја испрати Клер на тој авион само за таа да не го даде бебето, и за тоа да биде израснато безбедно од неа....
Дали пропуштам нешто?...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom