Не знам кој е у оние 6те, но знам дека и не ме интересира тоа многу.
Мене ме интересира кој од
овие ќе умре, а у меѓувреме се молам да не ја убијат Клер. Не знам ни зошто продолжуваат со убиствава но ај нека им е. Од една страна било каква приказна околу Ерон и проблемите околу неговото гледање без Клер ќе направат еден голем булшит бидејќи ич не ме интересира дали Џек(кога ќе дознае дека оваа му е сестра) ќе знае да мењава пелени, дали Сојер ќе му направи нешто лошо пошто не знае да се грижи доволно и кои глупости Кејт ќе ги предложува за решение на проблемов.
Од друга страна па ногу од овие шо умираа беа у конекција:
Бун и Шенон(брат и сестра), Ана Лусија и Либи(и двете во опашот на авионот), Чарли и Клер(у многу ситуации беа заедно)
Што значи дека има шанси да е Клер....
Но има шанси да биде и Дезмонд.... Оу гад лет ит би хим(се извинувам однапред на неговите фанови ама го неќам
)
Да продолжам
Даниел...нов е и може да излезат добри приказни околу неговиот живот. Но не ми пречи да биде него, сеедно ми е.
Џин... Сан, д сингл мами. Има веќе таква приказна и не ми изгледа ко добра опција.
Сан... Некако не го пронаоѓам добро Џин како карактер кој ќе рони солзи по саканата па и подобро да не дојде до тоа.
Џулиет...свеедно ми е
Сојер(нема потреба да кажувам за него, бидејќи мислам дека многу придонесува за серијата и не сакам да умре, а и мислам дека има најмала веројатност да умре и не сум многу загрижен за него)